Banner Image
2.7 Jalkapallon EM-kisat: Sveitsi – Espanja | Maaleja jälleen luvassa?

2021-07-02 19:00:00

Espanja & ottelussa yli 1.5 maalia

Panos
2/5

EM-turnauksen puolivälierät alkavat perjantaina. Klo 19.00 alkavassa ottelussa kohtaavat kisojen yllättäjä Sveitsi ja Espanja.

Sveitsi dramaattisesti jatkoon

Sveitsi kukisti Ranskan jännittävien vaiheiden jälkeen neljännesvälierässä rangaistuslaukauskisan jälkeen. Pelillisesti Sveitsi jatkoi vahvoja otteitaan ja oli ison osan ottelusta parempi kuin Ranska ja alati vaarallinen hyökkäyspäässä. Joukkue osoitti myös suurta luonnetta noustessaan 1-3-tappioasemasta tasoihin varsinaisen peliajan viimeisillä minuuteilla.

Haris Seferovic on noussut Sveitsin maalitykiksi, hyökkääjällä on kasassa jo kolme osumaa, joista kaksi tuli Ranskaa vastaan. Shaqiri on ollut myös hyvässä vireessä, joskin Ranskaa vastaan keskikentän maestro oli hieman näkymätön. Sveitsi pelaa rohkeasti ja ennakkoluulottomasti, joka on toiminut tähän saakka. Granit Xhaka on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi, josta Sveitsille miinusta.

Espanja hurjana hyökkäyspäässä

Espanja joutui myös hakemaan jatkopaikkaa pitkän kaavan kautta, kun se hukkasi 3-1-johtonsa Kroatiaa vastaan varsinaisen peliajan lopulla. Jatkoajalla Espanja myllytti väkisin kaksi osumaa ja nappasi näin jatkopaikan 5-3-voitolla. Espanja on tehnyt kahteen viime otteluun kymmenen osumaa, joten hyökkäyspäässä peli soljuu muotta puolustuksessa joukkueella on ongelmia, yksinkertaisesti puolustuspää ei vain pidä tarpeeksi hyvin.

Espanjalla on riveissään monta maaliahnetta pelaajaa, Alvaro Morata naulasi voittomaalin Kroatiaa vastaan ja nosti maalisaldonsa kahteen, saman verran osumia on kasassa Ferran Torresilla ja Pablo Sarabialla. Espanja pitää hanakasti palloa ja syöttöketjut ovat pitkiä, mutta pallonmenetysten jälkeen se on haavoittuvainen nopeille vastaiskuille. Espanjalla on kasassa jo 11 ottelua peräkkäin ilman tappiota, joten jotain joukkue tekee oikein vaikka välillä tiukoille joutuukin.

Ottelussa ei jäädä nollille

Sveitsi ja Espanja ovat kohdanneet kolmesti viimeisen kolmen vuoden aikana, kahdesti joukkueet ovat pelanneet tasapelin 1-1 ja kerran Espanja on voittanut 1-0. Joukkueiden EM-ottelut ovat olleet hyvin maalirikkaita kohtaamisia, ja mikäli Sveitsi jatkaa valitsemallaan tiellä, saatetaan perjantaina nähdä jälleen useampi osuma. Sveitsillä on kyvyt horjuttaa Espanjan puolustusta, mutta kokonaisuutena Espanja on sen verran vahvempi, että etenee neljän joukkoon.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!