Banner Image
20.6 Jalkapallon EM-kisat: Sveitsi – Turkki | Vain voitto kelpaa

2021-06-20 19:00:00

Yli 2.5 maalia & molemmat joukkueet tekevät maalin

Panos
2/5

A-lohko pelataan loppuun jo sunnuntaina. Sveitsi ja Turkki kohtaavat ottelussa jossa molemmat janoavat pisteitä.

Sveitsin puolustus testiin

Sveitsi miehittää A-lohkon kolmatta sijaa kahden kierroksen jälkeen. Avauskierroksella se tasasi pisteet Walesin kanssa 1-1-lukemin, mutta toisella kierroksella Italia ei jättänyt Sveitsille mitään palaa vaan voitti alppimaan 3-0. Sveitsi tarvitsee voiton taistellakseen jatkopaikasta. sillä toisena oleva Wales kohtaa lohkokärki Italian samaan aikaan alkavasa ottelussa.

Sveitsin puolustus ei ole niin tiivis kuin joukkueen sisällä haluttaisiin sen olevan. Joukkue on päästänyt turnauksessa jo neljä maalia, ja omituisia virheitä sattuu ottelun sisällä. Myös hyökkäyspäässä on tekemistä, mutta Turkkia vastaan Sveitsikin saa mahdollisuutensa, kun Turkki joutuu myös hakemaan voittoa jopa riskillä. Nyt jos koskaan Sveitsin kärkimiehillä on tasonnoston paikka.

Turkin kuparinen rikkomatta

Turkki hävisi avausottelunsa Italialle 0-3 ja myös Wales oli parempi 0-2-lukemin. Kahden tappion myötä Turkin tilanne lohkon hännillä on heikko. Joukkueen on voitettava Sveitsi, mutta sekään ei välttämättä riitä lohkokolmosten vertailussa, sillä Turkin maaliero on pakkasen puolella viiden osuman verran. Turkki ei ole myöskään saanut vielä kuparistaan rikki turnauksessa, mikä on iso pettymys.

Turkilla on iso näytön paikka faneilleen ja itselleen, että se pystyy voittamaan edes yhden ottelun EM-turnauksessa ja pelamaan omaa peliään ehjän 90-minuuttisen. Paineet ovat todella kovat, ennakkoon joukkueen ajateltiin taistelevan jopa lohkon kakkospaikasta Italian takana. Ottelu Walesia vastaan oli tasainen tilastojen valossa, mutta Wales oli Turkkia terävämpi maalipaikoissaan.

Tukala tilanne lupaa maaleja

Sveitsin ja Turkin välinen ottelu on lähtökohdiltaan selkeä. Kumpikin tarvitsee voiton, muuten turnaus loppuu alkusarjaan. Tasapelikään ei auta kumpaakaan, joten ottelun kuva tulee olemana avoin kamppailu vain ja ainoastaan voitosta. Sveitsi lähtee suosikkina otteluun, mutta Turkki tuskin on parastaan vielä näyttänyt kahdessa ottelussaan. Molempien joukkueiden puolustukset joutuvat koville, ja kuumassa ottelussa tunteet voivat nousta äärimmilleen ja sitä kautta kortit viuhuvat molempien joukkueiden pelaajlle. Luotetaan molempien joukkueiden löytävän maalijyvänsä alkusarjan viimeiseen otteluun ja pelataan boostattua yli 2.5 maalia.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!