Banner Image
17.6 Jalkapallon EM-kisat: Tanska – Belgia | Tanska valtavan haasteen edessä

2021-06-17 19:00:00

Belgia

Panos
2.5/5

Jalkapallon EM-kisojen B-lohkossa pelataan Suomenkin kannalta iso ottelu, jossa Tanska kohtaa Belgian. Ottelu alkaa klo 19.00.

Tanskan dramaattinen aloitus

Tanskan EM-kisat alkoivat kauheimmalla mahdollisella tavalla ottelulla Suomea vastaan. Joukkueen ehdoton tähtipelaaja Christian Eriksen koki sydämenpysähdyksen ensimmäisen puoliajan lopulla ja pelaajaa jouduttiin elvyttämään kentällä hoitohenkilökunnan puolesta. Eriksen vietiin sairaalaan ja pelaaja oli olosuhteisiin nähden kunnossa ja peliä päätettiin jatkaa vielä samana iltana. Tanska ei ollut tästä syystä parhaimmillaan Suomea vastaan ja kokikin 0-1-tappion valtavasta pallonhallinnasta ja maalipaikoista sekä yhdestä rangaistuspotkusta huolimatta.

Tanska on kovassa paikassa Belgiaa vastaan. Toinen tappio tietäisi isoja ongelmia jatkoonpääsyn kannalta ja tuleva Venäjä-peli voi näytellä isoa roolia kun jatkopaikkoja aletaan jakamaan. Tanskan henkinen tila on kysymysmerkki Belgia-ottelun alla, mutta joukkue saa varmasti kilpailukykyisen joukkueen liikkeelle ja se lähtee hakemaan voittoa Belgiasta.

Belgia aloitti vahvasti

Belgia aloitti omat kisansa vakuuttavalla 3-0-voitolla Venäjästä, voitto Tanskasta tietäisi joukkueelle jo varmuudella paikkaa 16 parhaan joukkoon. Belgia oli avausottelussa juuri niin vaarallinen kuin oletettiin, joukkue on hyvin dynaaminen ja eteenpäin puskeva voima, sen hyökkääjiä on vaikea pysäyttää. Pallonhallinta on myös Belgian etu, se pitää mielellään palloa ja haluaa kontrolloida pelin virtauksia.

Romelu Lukaku aloitti myös vauhdilla kahden maalinsa voimin, mikä tietää hyvää koko Belgian menestyshaaveille. Belgia koki pieniä menetyksiä Venäjä-ottelussa, sillä puolustajat Castagne ja Vertonhgen joutuivat jättämään ottelun kesken. Castagne on varmuudella sivussa Tanskaa vastaan, mutta avausottelun huilannut Kevin De Bruyne saatetaan nähdä kentällä, keskikentän tähti on kuntoutunut pelikuntoon Mestarien liigan finaalissa saamastaan tällistä.

Belgia naulaa jatkopaikkansa

Tanska on kovan paikan edessä ja joutunee avaamaan peliään. Voittoa hakea juuttilauma joutuu olemaan tarkkana, sillä Belgia nauttii pallonriistojen jälkeisistä tilanteista ja se on alati vaarallinen hyökkäyskolmanneksella. Mikäli Lukaku saa palloa suoraan juoksuun, on häntä todella vaikea pysäyttää puhtaasti. Belgialle annetaan oikein pelattavaa kerrointa Tanskaa vastaan, ja koska Tanskalla on takanaan vaikea traumatilanne, kelpaa Belgia peleihin mukaan.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!