Banner Image
3.7 Jalkapallon EM-kisat: Tsekki – Tanska | Tanska hyökkäämällä jatkoon

2021-07-03 19:00:00

Tanska

Panos
2.5/5

Tsekki ja Tanska kohtaavat lauantain ensimmäisessä puolivälierässä klo 19.00 alkaen.

Tsekki yllätti Hollannin

Tsekki aiheutti kovan yllätyksen neljännesvälierissä kaatamalla alkulohkonsa puhtaalla pelillä voittaneen Hollannin lukemin 2-0. Tsekki käytti omia vahvuuksiaan Hollannin kaadossa, joukkue puolusti kärsivällisesti ja hyvin, ja kisojen maalitykki Patrik Schick iski jo turnauksen kolmannen maalinsa. Voitto oli Tsekin toinen tässä turnauksessa, saldo on nyt 2-1-1.

Tsekki on ollut todella kurinalainen joukkue koko turnauksen ajan ja toteuttaa valmentajansa Jaroslav Silhavyn laatimaa taktiikkaa ihailtavalla pieteetillä. Suuria tähtiä Tsekin joukkueessa ei ole, vaan Ruotsin tavoin joukkue pelaa upeasti yhteen ja kaveria auttaen. Tsekillä ei loukkaantumisia ole, vaan joukkue pääsee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Tanskan kimppuun.

Tanska hyökkää rohkeasti

Tanskan turnaus on ollut tähän kuin elokuvasta. Kaikki tietävät avausottelun tarinan Suomea vastaan, mutta Tanska on osoittanut kykyä pelata vahvasti vaikeassa tilanteessa ja joukkueen kokemat ongelmat ovat hitsanneet joukkueen upealla tavalla yhteen. Neljännesvälierässä Tanska kaatoi Walesin vahvan esityksen jälkeen puhtaasti 4-0.

Tanska on ollut yksi vakuuttavimmista joukkueista hyökkäyspäähän pelatessa Suomi-ottelua lukuunottamatta. Tanska vyöryttää hyökkäyksiä ahnaasti ja on jatkuvasti vaarallinen hyökkäysalueella.Tanskalla on jo kuusi eri maalintekijää joukkueessaan, joka kertoo maajoukkueen laadusta ja leveydestä. Poulsen, Maehle ja Dolberg ovat osuneet kahdesti mieheen, mutta mm. Braithwaite on ollut myös koko ajan paremmin pelin sisällä ja luo vaarallisia tilanteita. Tanskalla on enemmän poissaoloja, kun Eriksenin lisäksi Poulsen ja Wass ovat sivussa.

Tsekki joutuu tiukille

Tanska lähtee vahvojen otteidensa myötä niukkana suosikkina otteluun Tsekkiä vastaan. Tsekki sai omaan neljännesvälierä-voittoonsa apuja Hollannin punaisen kortin myötä, mutta Tanska tarjoaa kovan vastuksen ottelun alusta alkaen. Mikäli Tanska jatkaa yhtä rohkeaa pelaamista kuin aikaisemmin turnauksessa, on Tsekin puolustajilla kiirettä luvassa, eikä joukkue pysty estämään Tanskan etenemistä neljän parhaan joukkoon.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!