Banner Image
22.6 Jalkapallon EM-kisat: Tshekki – Englanti | Vähämaalista pukkaa

2021-06-22 22:00:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2.5/5

D-lohkon kohtalo ratkeaa tiistaina jalkapallon EM-kisoissa. Vahvasti esiintynyt Tshekki kohtaa Englannin ottelussa, jossa ratkaistaan lohkovoittaja. Ottelu alkaa klo 22.00.

Yllättäjä Tshekki

Tshekin EM-kisat ovat sujuneet mukavasti, sillä joukkue voitti avausottelussaan Skotlannin 2-0 ja tasasi pisteet 1-1-tasapelissä Kroatiaa vastaan. Tshekki on esiintynyt kahdessa ottelussaan erittäin kurinalaisesti, joukkue on ollut yksi turnauksen positiivisimmista yllätyksistä tähän saakka, joukkueella on mahdollisuus napata jopa lohkovoitto Englannin edestä.

Tshekin Patrik Schick on iskenyt joukkueensa kaikki maalit turnauksessa, kolmella maalilla hyökkääjä on maalipörssin kärkinimiä. Samaan aikaan koko Tshekin joukkue puolustaa erittäin hyvin ja tiiviisti, sen puolustusta on todella vaikea murtaa. Tshekki on todella työteliäs joukkue joka on näyttänyt että taitovajetta voi kuroa umpeen pelaamalla upeasti yhteen joukkueena.

Vaisu Englanti

Englanti on pelannut itsensä hyviin asemiin ennen alkulohkon päätösottelua, mutta missään nimessä joukkue ei ole pystynyt parhaimpaansa kentällä. Avausottelussa Englanti kaatoi Kroatian niukasti 1-0, mutta Skotlantia vastaan joukkue jäi maalittomaan tasapeliin. Englannin peliä on leimannut hitaus etenkin hyökkäyssuuntaan, joukkue ei saa luotua tarpeeksi vaarallisia maalipaikkoja otteluiden aikana, eikä ykköskärki Harry Kane ole onnistunut vielä maalinteossa kertaakaan.

Hyvää Englannin pelissä on ollut sen puolustus, nolla päästettyä maalia kahteen otteluun on hyvän joukkueen merkki. Hyökkäyspäässä pitäisi myös tapahtua nähtyä enemmän, ja Gareth Southgate saattaa kierrättää pelaajistoaan ottelussa. Englannin tappiottomien otteluiden putki on kahdeksan matsin pituinen, joukkueelle kelpaa myös tasapeli jatkopaikan varmistamiseksi.

Maalit tiukassa

Tshekki ja Englanti ovat kovasti matkalla 16 parhaan joukkoon. Joukkueet tuskin riskeeraavat lohkonsa päätösottelussa, ja etenkin Englanti saattaa kierrättää pelaajiaan normaalia enemmän. Puolustus on toiminut molemmilla joukkueille erittäin hyvin, ja toimivaa sapluunaa on turha muuttaa enää turnauksen tässä vaiheessa. Alle 2.5 maalia kuulostaa parhaalta peli-idealta otteluun, jossa tasapelikin kelpaa molemmille joukkueille.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!