Banner Image
3.7 Jalkapallon EM-kisat: Ukraina – Englanti | Englanti tyrkyllä välieriin

2021-07-03 22:00:00

Englanti & ottelussa yli 1.5 maalia

Panos
2.5/5

Ukraina ja Englanti ratkaisevat viimeisen välieräjoukkueen kuluvissa EM-kisoissa, kun maat kohtaavat klo 22.00 alkavassa ottelussa.

Ukrainan puolustus pulassa

Ukrainan kisat ovat olleet vaikeahkot, mutta niin vain maa selvitti itsensä kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon. Neljännesvälierässä Ukraina kaatoi Ruotsin jatkoajan viimeisillä minuuteilla tulleella maalilla. Voittoa avitti Ruotsin ottama punainen kortti, mutta Ukraina myös ansaitsi jatkopaikkansa. Saldo kuluvissa kisoissa on nyt Ukrainalle kaksi voittoa ja kaksi tappiota.

Ukrainan tehomiehinä ovat hääränneet tutut nimet, kun Yarmolenko ja Yaremchuck ovat osuneet molemmat kahdesti. Myös Zinchenko osui Ruotsia vastaan ja Manchester Cityssä pelaava pelaaja on ollut yksi Ukrainan kantavia voimia. Huolta tuo puolustuksen virheet, Ukrainan ei ole pystynyt pitämään maaliaan puhtaana kertaakaan näissä kisoissa.

Englannin meno jatkuu vahvana

Englanti jatkoi vakuuttavia otteitaan neljännesvälierässä Saksaa vastaan ottaen komean 2-0-voiton. Samalla Englanti pelasi kymmenennen tappiottoman ottelunsa peräkkäin ja nousi toden teolla mukaan mestaruuskamppailuun. Englanti on pelannut jo kuusi ottelua perätysten ilman päästettyä maalia, joten kisoissa se on edennyt nollapeliputkessa alusta alkaen.

Myös tehoja on on alkanut löytyä turnauksen jatkuessa ja Raheem Sterling on osunut Englannille jo kolmesti. Harry Kane sai kuparisen rikki Saksaa vastaan ja hyökkääjä pelasi muutenkin turnauksen parhaan pelinsä. Englanti pitää mielellään palloa ja rakentaa paikkojaan laitoja hyödyntäen, Jack Grealish oli pirteä Saksaa vastaan vaihdosta tullessaan ja voi saada avauksen paikan Ukraina-otteluun. Englannin peli on ollut hyvin tasapainoista koko turnauksen ajan.

Ukraina ei pysty estämään Englannin maaleja

Ukraina lähtee selkeänä altavastaajana Englanti-otteluun. Joukkue on hävinnyt turnauksessa Itävallalle ja Hollannille, eikä Englanti ole ainakaan helpompi vastus. Englannilla on todella laadukas joukkue ja penkiltä löytyy tarvittaessa ratkaisuvoimaa rutkasti lisää. Ukraina rimpuilee ja taistelee, mutta paria luokkaa vahvempi Englanti etenee välieriin, suurin ero on joukkueiden puolustuksessa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!