Banner Image
19.6 Jalkapallon EM-kisat: Unkari – Ranska | Les Bleusin näytös luvassa

2021-06-19 16:00:00

Ranka -1

Panos
2.5/5

Unkari saa vastaansa kivikovan Ranskan EM-kisojen ottelussa lauantaina. Ottelu alkaa klo 16.00.

Unkari lohdottomassa tilanteessa

Unkarin kisat alkoivat tappiolla Portugalilla lukemin 0-3. Niin sanotussa kuolemanlohkossa tappio käytönnössä sinetöi Unkarin aseman lohkon viimeisenä, mutta unkarilaiset saattavat olla asiasta eri mieltä. Unkari pystyi pitämään Portugalin nollilla pitkään, mutta kun toisen puoliajan loppupuolella Portugali sai ensimmäisen maalin, sen jälkeen Unkarin puolustuslinjassa sattui enemmänkin virheitä.

Unkarin pelinteko ei ole nopeinta mahdollista, jonka vuoksi vastustaja ehti hyvin asemoida puolustajia pallon alle. Unkarilla on todella iso työ rikkoa kuparinen koko turnauksessa, sillä Ranskan jälkeen vastassa on vielä Saksa. Unkarin pelaajien kehonkieltä kannattaa tarkkailla Ranska-ottelun alussa, lähes lohduton tehtävä jatkopaikan suhteen saattaa näkyä pelaajien eleissä ja ilmeissä kentällä lauantaina.

Vahva Ranska

Ranskan turnaus alkoi vahvasti, kun se se kaatoi Saksan 1-0-lukemin. Mikäli joukkue kaataa lauantaina myös Unkarin, on jatkopaikka jo hyvin lähellä. Ranska oli Saksaa vastaan pallonhallinnan suhteen vastaanottavana joukkueena, mutta Unkaria vastaan joukkue pitää palloa varmasti paljon ja rakentaa peliä koko kenttää laadukkaasti hyväksi käyttäen.

Saksa-voiton myötä Ranskalla on jo kahdeksan ottelun tappioton putki menossa, ja joukkue on voittanut nyt viisi ottelua peräkkäin. Kylian Mbappe jäi vielä ilman maalia Saksaa vastaan, mutta Unkaria vastaan vauhtikone saanee enemmän tilaa, myös Griezmann, Giroud ja kumppanit janoavat maaleja. Ranskalle ei varmasti motivaatio-ongelmaa Unkaria vastaan ole, vaan yksi Euroopan kovimmista maajoukkueista haluaa näyttää parastaan kentällä.

Ranska tekee vähintään kaksi

Ranskan kerroin on painunut todella alas eikä perusvoitosta oikein pelattavaa löydy. Joukkueet ovat kohdanneet viimeksi A-tasolla vuonna 2005, joten tuoretta vertailukohtaa ei löydy. Ranska pitää palloa ja hallitsee pelin virtausta, vain ihme ja ylimielinen pelaaminen voi horjuttaa Les Bleusin voittokulkua. Pelivalinnat Ranskan voitolle ilman päästettyä maalia tai reilummalle Ranskan voitolle.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!