Banner Image
11.10. KHL: Admiral Vladivostok – Traktor Tsheljabinsk | Traktori porskuttaa

2021-10-11 12:30:00

Traktor Tsheljabinsk

Panos
2/5

Admiral Vladivostok saa maanantaina vastaansa Traktor Tsheljabinskin KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Vladivostokissa Fetisov Areenalla kello 12:30.

Kotijoukkueen tekeminen heikkoa

Kotijoukkue Admiral Vladivostok on pelannut kuluvalla kaudella 14 ottelua, joista saldona on kolme voittoa ja 11 tappiota. Itäisessä konferenssissa joukkue majailee sijalla 12. – sarjapisteitä joukkueella on kasassa ainoastaan 10 kappaletta. Maaliero joukkueella on karmeaa katsottavaa, sillä se on kyennyt tekemään ainoastaan 26 maalia, ja omassa päässä on kolissut peräti 49 kertaa. Kokonaisuudessaan joukkueen kausi on ollut katastrofaalisen huono, eikä paremmasta huomisesta ole tietoa.

Joukkueen materiaali on todella kapea, eikä joukkueesta löydy juuri ollenkaan tulivoimaa. Puolustus- ja maalivahtipeli on myös todella heikkoa, joka on kyllä näkynyt joukkueen joka päiväisessä tekemisessä. Admiral Vladivostok päästää keskimäärin ottelua kohden omiin 3,5 maalia, joka on aivan liian paljon. Vuorostaan hyökkäyspäässä se on onnistunut tekemään keskimäärin ottelua kohden 1,8 maalia, joka on myös KHL:n mittakaavassa heikkoa suorittamista.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Traktorin tekeminen vahvaa

Vierasjoukkue Traktor Tsheljabinsk on pelannut kuluvalla kaudella 16 ottelua, joista saldona on 12 voittoa ja neljä tappiota. Itäisessä konferenssissa joukkue majailee sijalla 2. – sarjapisteitä Traktorilla on kasassa 26 kappaletta. Maaliero joukkueella on huomattavasti parempi kuin Admiral Vladivostokilla, sillä se on kyennyt tekemään 49 maalia, ja omissa on kolissut 39 kertaa. Traktor on pelannut koko kauden aikana vakuuttavasti, eikä joukkueen matkaan ole heikompia hetkiä tarttunut.

Tällä hetkellä Traktor porskuttaa neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Nyt vuorossa on vieraskiertueen viimeinen etappi, joka on juurikin Vladivostok. Vierasjoukkue Traktor on tähän mennessä kyennyt latomaan kiekkoa vastustajan pussiin 3,06 maalia ottelua kohden. Omissa kolisee keskimäärin ottelua kohden 1,8 maalin verran, joten huomattavasti paremmin Traktorilla menee kuin Admiral Vladivostokilla. Tämä ei kyllä mikään yllätys ole, kun lähdetään vertailemaan joukkueiden pelaajamateriaalia – ero on kuin yöllä ja päivällä.

Vierailijat lapulle

Traktorin pelaajamateriaali on yksinkertaisesti parempi jokaisella osa-alueella. Kotijoukkueesta puuttuu täysin tulivoima, joka ei tule tietämään hyvää Traktorin kaltaista joukkuetta vastaan, jonka puolustuspeli on tiivistä ja virheetöntä – Admiral Vladivostokin maalipaikat tulevat jäämään vähiin. Vuorostaan Traktorilta löytyy kourallinen tuloskentän pelaajia, jotka kykenevät ottelussa kuin ottelussa luomaan paikkoja, ja viimeistelemään niistä hyvällä prosentilla. Tomas Hyka, Lukas Sedlak ja kumppanit tulevat pitämään huolen siitä, että Traktori nappaa itselleen pisteet varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!