Banner Image
19.10. KHL: Ak Bars Kazan – Dynamo Moskova | Katkeaako vierailijoiden tappioputki?

2021-10-19 19:30:00

Dynamo Moskova ML

Panos
1.5/5

Ak Bars Kazan ja Dynamo Moskova taistelevat tiistaina KHL:n runkosarjapisteistä. Ottelu pelataan Tatneft Areenalla Kazanissa kello 19:30.

Ak Bars Kazan tasainen suorittaja

Kotijoukkue Ak Bars Kazan on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista saldona on 12 voittoa ja kahdeksan tappiota. Itäisessä konferenssissa joukkue majailee sijalla 4. Ak Bars Kazanin maaliero on pienoisesti plussan puolella, sillä maaleja se on kyennyt tekemään 47 kappaletta, ja omassä päässä on kolissut 41 kertaa. Kokonaisuudessaan kotijoukkueen kausi on ollut hyvä, eikä heikkoja jaksoja ole tullut. Ainoa huomiota herättävä asia joukkueen pelaamisessa on maalimäärät.

Kazan ei tee paljon maaleja vastustajan nuottaan, mutta toisaalta omissakaan ei kolise kovinkaan usein. Ottelut ovat usein vähämaalisia johtuen siitä, että joukkue pelaa hyvin puolustuspainotteista kiekkoa. Tulivoimaa joukkueesta kyllä löytyy, mutta maalimäärät pysyvät silti maltillisina. Dmitri Kagarlitsky, Rob Klinkahmmer ja Nikolai Kovalenko ovat joukkueen parhaimmat pistenikkarit. Kagarlitsky on tehnyt 20 ottelun aikana tehot 9+5=14. Tämä kertoo jo hieman joukkueen vähämaalisuudesta, kun joukkueen paras pistemies on tehnyt noin vähän pisteitä.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Dynamo Moskovalla menossa heikompi hetki

Dynamo Moskova on pelannut kuluvalla kaudella 18 ottelua, joista saldona on 12 voittoa ja kuusi tappiota. Läntisessä konferenssissa joukkue majailee sijalla 5, mutta on ainoastaan neljän pisteen päässä sarjan kärkipaikasta. Vierasjoukkueen maaliero on mukavasti plussan puolella, sillä se on kyennyt tekemään peräti 65 maalia, ja omissa on kolissut ainoastaan 46 kertaa – Dynamo Moskova on koko KHL:n kolmanneksi eniten maaleja tehnyt joukkue tällä hetkellä.

Moskovalaisten edellisestä kuudesta kamppailusta on tilille tullut ainoastaan yksi voitto. Kaikki tappiopelit ovat olleet KHL:n kärkiseuroja vastaan, joten on turhaa panikoida. Dynamo Moskova on näissä otteluissa ollut pelillisesti hyvin mukana, mutta tuloksien puolesta ei ole tuuria käynyt. Vadim Shipachyovin johdolla joukkue omaa todella vaarallisen hyökkäyskaluston. Joukkueen pelaaminen ei kuitenkaan roiku ainoastaan hyvän hyökkäyspelaamisen varassa, vaan puolustus- ja maalivahtipelikin on kunnossa.

Vierailijoilla kaikki saumat voittoon

Ak Bars Kazan lähtee otteluun ennakkosuosikkina, kun se pääsee pelaamaan kotonaan ja nykyisen ”tuloskunnon” puolesta. Dynamo Moskovalla on kuitenkin kaikki mahdollisuudet napata Kazanista voitto tililleen. Kazan on aikasemminkin ollut vaikeuksissa KHL:n tulivoimaisimpia joukkueita vastaan, joten tämäkään ottelu ei tule olemaan itsestäänselvyys, vaikka Kazanin puolustuspeli toimii kuin unelma. Kazan on tähän mennessä päästänyt ainoastaan 2,05 maalia omissa ottelua kohden, mutta se on kyennyt itse tekemään ainoastaan 2,2 maalia vastustajan nuottaan ottelua kohden.

Vastaan tulee todella tulivoimainen Dynamo Moskova, joka on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,6 maalia vastustajan verkkoon. Omissa vuorostaan on kolissut ottelua kohden ainoastaan 2,5 maalin verran, joten ei Dynamo Moskovankaan puolustuspelaaminen ole huonoimmasta päästä. Vierailijoiden lopulliselle voitolle tarjotaan erittäin herkullista kerrointa, joka kelpaa lapulle vallan mainiosti. Dynamo Moskovan pelaamista otteluista ei ole yksikään mennyt jatkoajalle saakka, mutta tällä kertaa haetaan varmistuksen kautta vierailijoiden voittoa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!