Banner Image
29.10. KHL: Avangard Omsk – Salavat Ufa | Chernysev divisioonan kärkikamppailu

2021-10-29 19:30:00

Salavat Ufa ML

Panos
1.5/5

Avangard Omsk ja Salavat Ufa taistelevat tärkeistä pisteistä perjantaina KHL:ssä. Ottelu pelataan Balashikha Areenalla kello 19:30.

Hallitseva mestari ei vielä parhaimmassa mahdollisessa tikissä

Kotijoukkue Avangard Omsk on pelannut kuluvalla kaudella 21 ottelua, joista saldona on 12 voittoa ja yhdeksän tappiota maalierolla 60:55, joten parhain mahdollinen joukkueen kausi ei vielä ole ollut. Chernyshev-divisioonassa Omsk on toisena, ja omassa konferenssissaan kuudentena. Vaikka Omsk omassa divisioonassaan toisena onkin, niin pitää ottaa huomioon se, että kyseinen divisioona on todella heikko – ainoastaan Omsk ja Salavat ovat varteen otettavat joukkueet kyseisestä divisioonasta.

Avangard Omsk on paukuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,8 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on kolissut 2,6 maalin verran. Hallitsevan mestarin pelaaminen kuluvalla kaudella on ollut todella ailahtelevaa. Tällä hetkellä joukkue porskuttaa kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa, mutta ennen sitä joukkue olikin kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Tappiot tulivat Pietarin SKA:ta ja Ak Bars Kazania vastaan, joten mistään helpoista peleistä ei ollut kyse.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Salavatin puolustuspeli tappavan tehokasta

Salavat Ufa on pelannut kuluvalla kaudella 23 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja seitsemän tappiota maalierolla 72:46. Vierasjoukkue Salavat Ufa on Chernyshev-divisioonassa ensimmäisenä ja omassa konferenssissaan kolmantena – Salavatin kausi on ollut kokonaisuudessaan todella hyvä, eikä hidastumisen merkkejä ole ilmennyt. Joukkueen vahvuutena on ollut totuttuun tapaan erinomainen puolustus- ja maalivahtipeli.

Toki hyökkäyspelaaminenkin joukkueella toimii todella hyvin, mutta joukkueen suurin vahvuus löytyy kuitenkin puolustuspelaamisessa. Salavat Ufa on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,1 maalia vastustajan verkkoon, kun taas omissa kolisee keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,0 maalin verran. Juha Metsola on torjunut kiekkoja 93,3% tarkkuudella, joka on ällistyttävän kova suoritus. Salavat kärsi edellisessä ottelussaan tappion Severstal Tsherepovetsille lukemin 2-3 – ennen kyseistä ottelua joukkue porskutti neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Vierailijoilla kaikki avaimet voittoon

Avangard Omsk lähtee otteluun todella pienoisena ennakkosuosikkina kotietunsa myötä. KHL:n parhaiten puolustavalla ja vähiten maaleja päästävällä Salavat Ufalla on kaikki avaimet voittoon. Vierailijoiden pelaaminen on hyvällä tasolla, eikä se kärsi merkittävistä loukkaantumisista, joten joukkue pääsee lähtemään otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Salavatilla on oivallinen paikka kuroa lisää piste-eroa toisena olevaan Avangard Omskiin oman divisioonansa sisällä. Liuskalle kelpaa vallan mainiosti tähän peliin vierailijoiden voitto lopullisena.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!