Banner Image
18.11. KHL: HK Vitjaz – Salavat Ufa | Riittääkö Vitjazin tulivoima kaatamaan Salavatin?

2021-11-18 18:30:00

Salavat Ufa

Panos
1.5/5

HK Vitjaz ja Salavat Ufa kohtaavat torstaina illalla KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Podolskissa kello 18:30.

Vitjazin pelaajamateriaali liian kapea

Kotijoukkue HK Vitjaz on pelannut kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista saldona on ainoastaan seitsemän voittoa, tappioita on vuorostaan tilille kertynyt peräti 21 kappaletta. Vitjazin maaliero on 28 pelatun pelin jälkeen 72:90. Omassa divisioonassaan ja konferenssissaan joukkue majailee viimeisenä, joten kausi ei missään nimessä ole ollut hyvä. Vitjaz kärsi edellisessä ottelussaan 0-3-tappion hallitsevalle mestarille Avangard Omskille. Vitjaz nakuttaa keskimäärin ottelua kohden 2,5 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa kolisee keskimäärin 3,2 maalin verran.

Vitjazilla on ainoastaan yksi tuloskenttä, jonka turvin se otteluita on kyennyt muutaman voittamaan. Suomalaisille nämä herrat ovatkin tulleet tutuksi vuosien varrelta, sillä kaikki ovat kotoisesta Liigasta tuttuja kasvoja. Niko Ojamäki, Daniel Audette, Miro Aaltonen sekä Valtteri Kemiläinen ovat joukkueen kantavana voimana tuloksien osalta. Ojamäki johtaa koko KHL:n maalipörssiä tällä hetkellä 19 maalilla. Vitjazin kakkos- kolmos- ja neloskenttä ovat todella surkeita, eikä joukkueesta löydy materiaalin laajuutta juuri yhtään.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Vierailijoiden puolustuspelaaminen myrkkyä

Salavat Ufa on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 29 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 10 tappiota, maalieron ollessa 29 pelatun pelin jälkeen 85:57. Salavat Ufa on omassa konferenssissaan kolmantena ja omassa divisioonassaan se majailee ensimmäisenä. Salavatin kausi on ollut todella hyvä ja tasapainoinen kokonaisuudessaan. Edellisessä ottelussaan Salavat kävi hakemassa 2-0-voiton Torpedo Nizhni Novgorodin kustannuksella. Maalivahti Juha Metsola pysäytti kyseisessä ottelussa kaikki 39 vetoa, ja näin ollen kauden kolmas nollapeli kilahti tilille.

Salavat Ufan puolustuspelaaminen on jo pitkään ollut KHL:ssä yksi parhaimmista. Tällä kaudella joukkue on päästänyt keskimäärin ainoastaan 1,9 maalia omissa, joka on KHL:n mittakaavalla aivan järisyttävän hyvä tulos. Hyvän puolustuksen takana seisoo juurikin viime ottelussa nollapelin pelannut Juha Metsola, joten joukkueen alakerta ja maalivahtiosasto on kaikinpuolin kunnossa. Suurinta tulosvastuuta kantaa edelleen kolmikko Teemu Hartikainen, Sakari Manninen sekä Markus Granlund, mutta ainoastaan yhden kentällisen varassa tämä joukkue ei roiku. Kakkos- ja kolmoskentästä löytyy myös paljon ratkaisuvoimaa.

Vitjaz ei kykene yhden kentällisen turvin kaatamaan Salavatia

Kotijoukkueella ei tule olemaan helppoa, kun se joutuu käytännössä yhden tuloskentällisen turvin haastamaan KHL:n parhaiten puolustavaa joukkuetta vastaan. Vierailijoilla on käytössään paljon laajempi ja nimekkäämpi pelaajamateriaali. Vitjaz saa otteluun ainoastaan etua yhdessä asiassa, ja se on kotietu, mutta muuten kaikki kääntyy vierasjoukkueen kelkkaan. 5 vs. 5 -pelaamista vierailijat hallitsevat miten sattuu, ainoastaan erikoistilannepelaamisen turvin kotijoukkue voi yllättää, mutta muuten ei. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Salavat Ufan voitto varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!