Banner Image
8.10. KHL: Salavat Ufa – Jokerit | Jokerilauman vieraskiertue päätökseen

2021-10-08 17:00:00

Salavat Ufa

Panos
2/5

Salavat Ufa ja Jokerit kohtaavat toisensa KHL:n runkosarjaottelussa perjantaina. Ottelu pelataan Ufa-Arenassa kello 17:00.

Kotijoukkueen vakuuttava alkukausi

Salavat Ufa on pelannut kuluvalla kaudella 14 ottelua, joista saldona on 11 voittoa ja kolme tappiota. Itäisessa konferenssissa joukkue majailee sijalla 3. – sarjapisteitä se on kyennyt napsimaan 22 kappaletta. Maaliero on mukavasti plussan puolella, sillä Salavat on kyennyt tekemään vastustajan nuottaan 44 maalia, ja omissa on kolissut ainoastaan 21 kertaa. Salavatin alkukausi lähti erinomaisesti liikenteeseen, eikä muutama tilastotappio matkan varrella poista sitä tosiasiaa, etteikö Salavat olisi pelannut hyvin koko kauden aikana – suorittaminen on ollut tasaisen tappavaa, eikä pelaamisessa ole heikkouksia ilmennyt.

Kotijoukkueen suurinta tulosvastuuta on kantanut jälleen kerran Teemu Hartikaisen, Sakari Mannisen ja Markus Granlundin johtama ykköskenttä. Toki joukkueen menestyminen johtuu monesta muustakin asiasta, mutta tärkeimpänä palasena ovat nämä herrat. Joukkueen puolustuspelaaminen on ollut jo monta vuotta putkeen erinomaista, eikä tämä vuosi ole ollut poikkeus. Salavat on päästänyt ottelua kohden ainoastaan 1,5 maalia, joka on KHL:n mittakaavassa todella hyvä suoritus. Viimeisenä lukkona maalilla seisoo upeasti pelaava Juha Metsola, jonka torjuntaprosentti on mitätön 95% ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,21.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Jokerilauman vieraskiertueelle hankala lopetus

Helsingin Jokerit on pelannut kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista saldona on 11 voittoa ja neljä tappiota. Läntisessä konferenssissa joukkue majailee sijalla 1. – sarjapisteitä Jokereilla on kasassa 23 kappaletta. Jokerilauman maaliero on hieman tasaisempi, sillä se on tehnyt 49 maalia vastustajan reppuun, ja omissa on kolissut 41 kertaa – eroa Salavatin kanssa on paljon päästettyjen maalien merkeissä. Kokonaisuudessaan Jokereiden kausi on ollut varsin onnistunut, mutta alkukausi oli pelillisesti hieman heikompaa. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, niin sen paremmin narripaidat ovat päässeet peliin mukaan.

Jokerilauman hyökkäyspelaaminen on ollut todella tehokasta, mutta puolustuspelaamisessa on vielä paljon parannettavaa. Jokerit ovat päästäneet keskimäärin ottelua kohden 2,7 maalia omiin, joka on aivan liian paljon KHL:n kärkipään joukkueeksi. Pelkkä tehokas hyökkäyspelaaminen ei tule pidemmän päälle olemaan ratkaisu, vaan joukkueen on kyettävä puolustumaan paremmin – hyviä joukkeita vastaan heikko puolustuspeli tulee kostautumaan. Jokereilla on tällä hetkellä menossa pieni vieraskiertue, jonka aikana on tullut vain KHL:n kärkipään joukkueita vastaan. Ufa on viimeinen etappi vieraskiertueelle, mutta samalla se on kaikista vaikein näistä otteluista.

Salavat Ufa liuskalle

Kotijoukkue Salavat Ufa on yksinkertaisesti liian kova pala purtavaksi tämän hetkiselle jokerilaumalle. Joukkueen tappava puolustuspeli tulee syömään viimeisemmätkin peli-ilon rippeet vieraskiertueen viimeisessä pelissä jokerilaumalta. Salavat on pelannut kotihallissaan todella vakuuttavasti, eikä se ole kuin kertaalleen joutunut taipumaan kotikentällä. Salavatin pelaajamateriaali on todella laaja, eikä sillä tule olemaan ongelmia luoda tekopaikkoja jokerilauman kustannuksella. Edellisessä ottelussaan Jokereilla oli jo paljon vaikeuksia oman puolustuspään pelaamisen kanssa, eikä tämä osa-alue muutaman päivän aikana tule korjautumaan vain sormia napauttamalla. Liuskalle lähdetään pelaamaan Salavat Ufan voittoa varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!