Banner Image
17.10. KHL: Traktor Tsheljabinsk – Dynamo Moskova | Tässä ottelussa ei tulivoimasta ole puutetta

2021-10-17 15:00:00

Yli 5 maalia

Panos
2/5

Traktor Tsheljabinsk ja Dynamo Moskova taistelevat KHL:n runkosarjapisteistä sunnuntaina kello 15:00. Ottelu pelataan Tsheljabinskissä Traktor Areenalla.

Traktorin pelaaminen hyvällä tasolla

Kotijoukkue Traktor Tsheljabinsk on kuluvalla kaudella ollut järisyttävän hyvä. Se on pelannut tähän mennessä 19 ottelua, joista saldona on peräti 15 voittoa ja ainoastaan neljä tappiota. Itäisessä konferenssissa joukkue majailee sijalla 2. Joukkueen maaliero on mukavasti plussan puolella, sillä Traktor on kyennyt tekemään 61 maalia ja omissa on kolissut 46 maalin verran. Kokonaisuudessaan joukkueen kausi on ollut hyvä, eikä heikkoja hetkiä ole tullut kauden aikana tälle ryhmälle.

Traktor on tällä kaudella sellainen joukkue, joka tulee pääsemään pudotuspeleihin aivan varmasti. Joukkueen pelaajamateriaali on todella laaja, eikä pelaaminen roiku ainoastaan yhden tuloskentän varassa. Traktor kykenee porskuttamaan kolmella kentällisellä tehoja. Nikita Tertyshny, Nick Bailen, Tomas Hyka ja Teemu Pulkkinen ovat joukkueen parhaimmat pistenikkarit. Tällä hetkellä kotijoukkue Traktor porskuttaa peräti seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Dynamo Moskovan tulivoima vaarallinen

Vierasjoukkue Dynamo Moskovalla on menossa tällä hetkellä hieman heikompi hetki, mutta kokonaisuudessaan joukkueen kausi on ollut äärimmäisen hyvä. Dynamo Moskova on pelannut kuluvalla kaudella 17 ottelua, joista saldona on 12 voittoa ja viisi tappiota. Läntisessä konferenssissa joukkue majailee sijalla 3. Dynamo Moskovan maaliero on myös mukavasti plussan puolella, kun se on kiekkoa tykittänyt vastustajan verkkoon peräti 62 kertaa, ja omissa on kolissut ainoastaan 41 kertaa.

Dynamo Moskova on viimeisen viiden ottelun aikana onnistunut vain kertaalleen voittamaan, mutta tappiopelit ovat tulleet ainoastaan KHL:n kärkiseuroja vastaan, joten on turhaa puhua mistään ahdingosta. Dynamo Moskovan riveistä löytyy hurja määrä tulivoimaa, vaikka Oscar Lindberg on ollut pitkään sivussa joukkueen vahvuudesta. Vadim Shipachyov on ollut aivan ilmiliekeissä koko KHL-kauden ajan – herra on nakuttanut 17 pelin aikana pisteet 10+20=30. Joukkueen kaksi ensimmäistä kenttällistä on täynnä tulivoimaa.

Maaliverkot tötterölle

Kaksi aivan jäätävän tulivoimaista joukkuetta kohtaa toisensa, joten luvassa on paljon maalintekopaikkoja. Molemmat pelaavat todella aktiivista ja hyökkäyspainotteista kiekkoa tällä kaudella. On siis turha odottaa tämän ottelun olevan puolustusvoittoinen kamppailu. Kotijoukkue Traktor Tsheljabinsk nakuttaa keskimäärin ottelua kohden 3,2 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan Dynamo Moskova nakuttaa peräti 3,6 maalia ottelua kohden. Tästä kamppailusta ei tulivoimaa puutu, joten lähdetään pelaamaan runsasmaalista ottelua.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!