Banner Image
8.12. KHL: Traktor Tsheljabinsk – SKA Pietari | Tiukkaa taistelua sarjapisteistä

2021-12-08 16:00:00

Traktor Tsheljabinsk DNB

Panos
1.5/5

Traktor Tsheljabinsk ja SKA Pietari kohtaavat keskiviikkona erittäin mielenkiintoisessa ottelussa KHL:ssä. Ottelu pelataan Tsheljabinskissä Traktor Arenalla kello 16:00.

Kärkipään joukkueet vastakkain

Kotijoukkue Traktor Tsheljabinsk on pelannut kuluvalla kaudella 39 ottelua, joista saldona on 27 voittoa ja 12 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 57 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa divisioonassaan ja konferenssissaan sijalla 2. Traktorin maaliero on 39 pelatun pelin jälkeen 115:93. Kausi on kokonaisuudessaan ollut todella hyvä, eikä mukaan ole mahtunut heikkoja hetkiä tämän kauden osalta. Traktor on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,9 maalia vastustajan nuottaan, kun taas omissa on soinut keskimäärin ottelua kohden 2,3 maalin verran.

Vierasjoukkue SKA Pietari on pelannut kuluvalla 36 ottelua, joista saldona on 22 voittoa ja 14 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 49 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa divisioonassaan sijalla 2. ja omassa konferenssissaan sijalla 5. SKA:n maaliero on 36 pelatun pelin jälkeen 109:78. Vierasjoukkueen kausi on ollut myös todella hyvä, pois lukien hetki sitten ollutta tappioputkea. SKA on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,0 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,1 maalin verran. Tilastojen puolesta joukkueiden erot eivät ole suuret.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Joukkueiden erot eivät ole suuret

Pelaajamateriaaleiltaan näiden joukkueiden erot eivät ole suuret, mutta kotijoukkueelta löytyy hieman enemmän laajuutta ja hyökkäysvoimaa. Traktorin paras pistemies on puolustaja Nick Bailen tehoilla 5+31=36. Hyökkääjistä eniten tehoja ovat nakuttaneet Nikita Tertyshny sekä Lukas Sedlak – molemmilla on kasassa 31 tehopistettä 38 ottelun jälkeen. SKA:n paras pistemies on 25-vuotias hyökkääjä Andrei Kuzmenko tehoilla 15+23=38. Toiseksi eniten pisteitä SKA:n leiristä on tehnyt hurjan rannelaukauksen omaava Anton Burdasov.

Kotijoukkue omistaa laajemman ja tulivoimaisemman joukkueen, mutta vierasjoukkue vuorostaan päihittää kotijoukkueen puolustuskaluston osalta. SKA:n puolustuspelaaminen on toiminut lähiaikoina todella hyvin – se on päästänyt ainoastaan kaksi maalia oman selkänsä taakse edelliseen kolmeen otteluun. Kotijoukkueen osalta viimeisteleminen on alkanut hieman hiipumaan kauden edetessä, mutta hyökkäysvoimaa ja ratkaisukykyä siltä löytyy sen verran paljon, että maaleja alkaa syntymään pakosti enemmän kauden edetessä.

Kotijoukkueen voitto liuskalle

Traktor Tsheljabinsk luo enemmän maalipaikkoja kuin Pietarin SKA. Kotijoukkue on tähän mennessä ampunut kiekkoa 220 kertaa enemmän maalia kohti kuin SKA. Traktor omistaa hieman laajemman materiaalin, jonka turvin se on vierailijoita hieman parempi kokonaisvaltaisesti. Vierailijoilta poissa pelaavasta kokoonpanosta on vieläkin Mikko Lehtonen sekä Vasily Tokranov. Kotijoukkueelta poissa on hyökkääjä Vyacheslav Osnovin. Traktor pääsee pelaamaan kotonaan, jossa se on ollut kuluvalla kaudella tuloksellisesti todella hyvä. Liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkueen voittoa sillä twistillä, että tasapelin mahdollisuus otetaan pois.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!