Banner Image
21.9. Konferenssiliiga: HJK – PAOK | HJK:lla haastava lohko jälleen kerran

21.9.2023 klo 19:45

PAOK

Panos
1.5/5

Konferenssiliiga alkaa torstaina. HJK on jälleen mukana europeleissä, ja pääsee aloittamaan euro-ottelut kotikentällään, kun vastaan asettuu kreikkalaisseura PAOK. Ottelu alkaa klo 19.45.

HJK:n pelissä edelleen kehityskohteita

HJK:n kausi ei ole ollut kaikista helpoin. Joukkue taistelee jälleen tiukasti Veikkausliigan mestaruudesta yhdessä KuPSin kanssa. HJK on sen kokoluokan seura nykypäivänä, että joukkueelta odotetaan Veikkausliigan mestaruutta, ja samaan aikaan joukkueen pitäisi pärjätä myös Euroopan kentillä. Kahden rintaman taistelu kuluttaa myos HJK:ta, mutta niin vain joukkue selvitti tiensä kolmantena vuotena peräkkäin europeleihin, viime kauden Eurooppa-liiga vaihtui tälle kertaa Konferenssiliigaksi.

HJK:n kanssa samassa lohkossa pelaavat PAOK, Aberdeen ja E. Frankfurt, joten syksyn euro-otteluista tulee hankalia kohtaamisia. HJK:n peli ei ole vieläkään parhaassa mahdollisessa terässä, vaikka Toni Koskela sai lähteä ja Toni Korkeakunnas otti valmentajan pestin kesken kauden. Kotikentällään HJK on osoittanut heräämisen merkkejä, kun se on kotikentällään kaatanut FC Farulin ja Molden, sekä haastoi Qarabagin tosissaan. Kahden otteluparin voitto riitti Konferenssiliigaan, mutta nyt testataan tosissaan joukkueen kestävyyttä ja venymiskykyä.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

PAOK tuttu näky euro-otteluissa

Kreikkalainen PAOK on ollut tuttu osallistuja euro-otteluihin menneinä vuosina, ja joukkue selvitti tälläkin kertaa tiensä Konferenssiliigaan. Joukkueen alkukausi Kreikan liigassa on ollut tasainen, saldolla 2-1-1 se on neljäntenä, edellään mm. Panathinaikos ja Olympiakos. PAOK on lähtökohtaisesti lohkon toinen joukkue, joka etenee lohkosta jatkoon, mutta onnistuessaan HJK pystyy haastamaan PAOKin jopa lohkon toisesta sijasta.

PAOK oli omassa kastissaan Konferenssiliigan karsinnoissa, joissa se murskasi mm. Hajduk Splitin kotonaan 3-0 sekä FC Heart of Midlothian kotona sekä vieraissa. Etenkin kotikentällään PAOK on alati vaarallinen ja äärimmäisen tehokas, mutta vieraskentällä myös sen peli voi ailahdella. Marcos Antonio ja Soares ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi, poissaoloista hieman miinusta joukkueelle. PAOK on muuten kauttaaltaan laadukas ja vahva joukkue, jonka kanssa HJK saa olla varuillaan.

PAOK nauttii suosikin asemaa vieraissakin

HJK ei ole vielä kertaakaan edennyt euro-kilpailuissa alkulohkosta pudotuspeleihin, ja tälläkin kertaa vuori on iso kiivettävänä. Frankfurt on selkeä suosikki voittamaan lohkon, mutta tämän jälkeen HJK ja PAOK kisaavat toisesta pudotuspelipaikasta yhdessä Aberdeenin kanssa, joka voi myös olla lohkon musta hevonen. PAOK on lähtökohtaisesti HJK:ta vahvempi myös vieraspelissä, ja peli-ideana onkin vierasvoitto. HJK:n peli ei ole tällä kaudella ollut kohdillaan kuin pieniä väläyksiä, ja nyt vastassa on joukkue joka rankaisee pienimmästäkin virheestä armotta.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!