Banner Image
9.10. Korisliiga: Korihait – Vilpas | Kotijoukkueella pyyhitään jälleen parkettia

2021-10-09 17:00:00

Vilpas -18,5

Panos
1.5/5

Korisliigan kolmatta kierrosta pelataan lauantai-iltana neljän ottelun voimin. Uudessakaupungissa kotijoukkue Korihait saa vieraita Salosta, kun se isännöi hallitsevaa Suomen mestaria Vilpasta klo 17 alkavassa kamppailussa.

Kuuluuko Korihait Korisliigaan?

Illan isäntä Korihait on aloittanut kauden kahdella murskatappiolla, kun Kauhajoki ja KTP on antanut sille turpasaunat. Etenkin vierasottelu Kotkassa oli paikoin karmeaa katsottavaa, ottelu päättyi lopulta lukemiin 103-63. Kauden avausottelussa Kauhajokea vastaan haiparvella oli korinteko käsittämättömän vaikeaa, josta kertoo ensimmäiseen puoliaikaan tehdyt surulliset 16 pistettä.

Jarno Nikulan luotsaama lahoava alus loistaa hännänhuippuna kahden pelatun kierroksen jälkeen lähes jokaisessa tilastoitavassa kategoriassa. Etenkin tehdyt pisteet (58,5) ja pelitilanneheitot (34,7%) on rehellisesti umpisurkeita lukemia.

Korihait vahvistui täksi kaudeksi Bojan Sarcevicilla, mutta toistaiseksi miehellä ei ole peli kulkenut lainkaan. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon muu materiaali, mitä Sarcevic joutuu johtamaan. Suomalaisittain kokoonpano on selvästi sarjan heikoin, eikä amerikkalaiskvartettikaan ole liiemmin vakuuttanut. Moni varmasti tällä lyhyellä kahden sarjaottelun otannalla kyseenalaistaakin koko Korihaiden kuulumiseen korkeimmalle sarjatasolle.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Vierailijat aloittaneet kauden vahvasti

Vilpas on kahden pelatun ottelun jälkeen liikenteessä yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Avausottelussa salolaiset murskasivat Lahti Basketballin lukemin 101-78. Toisessa kamppailussaan Vilpas taipui kärkijoukkue Kauhajoen vieraana kovatasoisen ottelun jälkeen neljällätoista pisteellä.

Isossa kuvassa joukkueen peli on näyttänyt toistaiseksi varsin lupaavalta. Se on päässyt peluuttamaan laadukasta rosteriaan todella tasaisesti, sillä kahden pelatun ottelun jälkeen yhdeksän pelaajan kellottamat peliajat osuvat 15:03 – 26:56 väliseen haarukkaan. Tämä tulee olemaan ehdoton salolaisjoukkueen vahvuus kauden edetessä, kun yksikään soturi ei joudu liian isolle kuormitukselle.

Tilastoita katsellessa Vilpas on melko lähellä illan kotijoukkueen vastakohtaa. Se on heiluttanut vastustajan korisukkaa 93 pisteen keskiarvolla, joka oikeuttaa pistetilaston kakkossijaan heti hurjavireisen Kouvojen jälkeen. Kolmoskaaren takaa Vilpas on onnistunut myöskin komeasti, sillä joukkue on upottanut kaukoheittonsa peräti yli 40% tarkkuudella, siitäkin huolimatta, että Mikko Koiviston ranne on toistaiseksi pysynyt viileänä.

Viikingit vie ja hait vikisee

Joukkueiden voimasuhteet ja alkukauden otteet huomioon ottaen ei ottelusta ole syytä odottaa mitään muuta kuin selvää vierasvoittoa. Korihaiden materiaali on aivan liian heikolla tasolla, eikä se taso ole lähelläkään sitä mitä kovakuntoinen Vilpas pystyy parketille tuomaan.

Ottelun tasoituslinja on 18,5, mikä normaalisti kuulostaisi todella korkealta, etenkin kotijoukkueen hyväksi. Tämän kauden Korihait on kuitenkin poikkeus, kun vastaan asettuu kyseinen salolaisjoukkue. On varsin todennäköistä, että vierasjoukkue nappaa ottelusta perusesityksen jälkeen pisteet mukaansa vähintäänkin parinkymmenen pisteen erolla. Näin isojen tasoitusten kanssa tulee kuitenkin olla panostuksen kanssa varovainen.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!