Banner Image
6.11. Korisliiga: Seagulls – Kauhajoki | Luvassa huippujännittävä kärkikamppailu!

2021-11-06 17:00:00

Kauhajoki ML

Panos
2/5

Helsinki Seagulls isännöi Kauhajoen Karhua odotetussa kärkiottelussa lauantai-iltana klo 17.00 alkaen. Jatkaako Kauhajoki puhtaalla pelillä, vai onnistuuko lokkiparvi lyömään komean putken poikki?

Vahvistunut Seagulls hyvässä vireessä

Kotijoukkue Seagulls sai kaivatun palan palapeliinsä, kun aikaisemminkin Korisliigassa esiintynyt Kenneth Manigault liittyi joukkueen vahvuuteen. Tämä todella monipuolinen, parimetrinen laituri on esiintynyt edukseen kahdessa pelaamassaan ottelussa ja hän tuleekin varmasti olemaan isossa roolissa kauden edetessä. Seagulls sai myös sairastuvalta hyviä uutisia, kun muutaman viikon tauon jälkeen sentteri Brandon Sherrod palasi pelaavaan kokoonpanoon.

Seagulls aloitti kautensa tappiolla Kouvoja vastaan, mutta tämän jälkeen se on onnistunut voittamaan kaikki pelaamansa seitsemän ottelua. Moniin joukkueisiin verrattuna helsinkiläisten materiaali on ainakin paperilla lähes epäreilu ja se on myös näkynyt otteluiden lopputuloksissa varsin isoinakin eroina. Toistaiseksi pieninumeroisin voitto löytyy lokakuun puolivälistä, kun KTP kaatui Seagullsin käsittelyssä kahdeksalla pisteellä.

Pelkästä lopputuloksesta ei voi nähdä kuitenkaan sitä, että Seagulls on ajoittain ollut otteluiden sisällä enemmän tai vähemmän vaikeuksissa, erityisesti otteluiden avauspuolikkailla. Esimerkiksi Joensuun Kataja oli valtava altavastaaja viikko sitten Helsingissä, mutta se kuitenkin johti ottelua puoliajalla neljällä pisteellä. Viime ottelussa Lahdessa täysin kotimaisin voimin pelannut kotijoukkue piti ottelun tasaisena kolmannen jakson alkupuolelle saakka, jonka jälkeen helsinkiläisjoukkue rullasi odotetusti reiluun voittoon.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Karhu vastustamattomassa kunnossa

Illan vierasjoukkue Kauhajoki pitää hallussaan sarjan piikkipaikkaa kahdeksalla voitolla, ilman tappioita. Tällä hetkellä mestarisuosikin viittaa yhdessä Seagullsin kanssa kantava pohjanmaalaisseura on nimimiehiä täynnä. Suomeen ja Kauhajoelle palannut Henri Kantonen muodostaa yhdessä huippuamerikkalaisten kanssa käsittämättömän kovan avausviisikon tähän sarjaan.

Jos Seagulls on antanut pääasiassa tukkapöllyä vastustajilleen, niin sitä samaa syntiä on harrastanut myös Kauhajoki. Joukkueen pieninumeroisin voitto on tullut niin ikään kahdeksan pisteen pisteen marginaalilla, mutta muut taistot ovat olleet reilusti suurinumeroisempia Karhun hyväksi.

Joukkueen mainioiden tulosten suurin julkinen salaisuus on ollut sen aivan uskomattoman rautainen puolustus. Kauhajokea vastaan on tällä kaudella tehty vaivaiset 69,6 pistettä ottelua kohden, mikä on hämmästyttävän pieni lukema. Vastapainoksi Kauhajoki itse heiluttaa korisukkaa lähes 89 pisteen keskiarvolla, joten ylivoimasta voitanee toistaiseksi hyvällä omatunnolla puhua. Joukkueen käskyttäjä Janne Koskimies on saanut hitsattua nimimiehet hienosti yhteen ja se näkyy tulosten lisäksi myös pelin sisällä iloisena, mutta samalla fiksuna ja tehokkaana joukkuetekemisenä.

Kauhajoki jatkaa puhtaalla pelillä

Sarjapisteistä tullaan todennäköisesti käymään todella tiukkaa taistoa aina päätössummeriin saakka. Allekirjoittanut olisi odottanut lähtökohdat huomioiden kertoimien olevan täysin kolikonheitossa, tai hieman jopa kallellaan Kauhajoen suuntaan, mutta Seagullsista on kuitenkin leivottu pienoinen ennakkosuosikki. Ottelu toki pelataan Helsingissä, mutta kotietua himmentää bussilastillinen Kauhajoen omia kannattajia, jotka varmasti pitävät kovaa ääntä hallissa ja tuovat vierasjoukkueelle lisäboostia.

Seagulls ei ole vielä toistaiseksi kohdannut Kauhajoen tasoista puolustusta. Sitä vastaan Seagulls ei tule samaan juurikaan vapaita heittoja, joista se on päässyt alkukaudesta nautiskelemaan hyvillä prosenteilla. Kauhajoen energisyys ja intensiteetti tulee olemaan matalammasta temposta pitävälle kotijoukkueelle ongelma, ja siksi uskonkin pisteiden matkaavan Pohjanmaalle.

Vierasvoiton lisäksi hyvänä pelikohteena toimii Kauhajoen ensimmäisen puoliajan voitto kertoimella 1.98, yhden yksikön panostuksella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!