Banner Image
26.6. LoL, LCS Summer 2021: 100 Thieves – Dignitas | Rosvot seuraavalla onnistuneelle ryöstöretkelle

2021-06-26 02:00:00

Tappojen tasoitus: 100 Thieves -6,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin puolella LCS:n peliviikko käynnistetään perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa, kun nykyisellä otteluformaatilla pelejä pelataan kolmena iltana peräkkäin viikonloppuisin. Illan aikataulun kolmannessa ottelussa toisensa kohtaavat 100 Thieves ja Dignitas. Ottelu alkaa 02:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

100 Thieves kurssi nousussa

Rosvojen tarina LCS:ssä ei ole ollut ruusuinen, kun joukkueeseen tehdyt suuret panostukset eivät ole tuottaneet vielä toivottua tulosta, vaan kausi toisensa perään on päätynyt viimeistään pudotuspeleissä pettymykseen. Nyt vaikuttaa kuitenkin pitkästä aikaa siltä, että 100T haastaa realistisesti muita joukkueita kauden voitosta, kun varsinkin Liquid ja Cloud9 ovat vaikuttaneet edellisiä vuosia heikommalle. Sarjataulukon kärkeen ovatkin kivunneet kahden suuren potentiaalisimmat haastajat 100T ja TSM. Rosvojen suurin muutos on tapahtunut mid-lanella, kun AbbeDagge on äärimmäisen joustava pelaaja sankarivalikoimansa suhteen ja hän on tuonut kaivatun varmuuden ja turvan muille pelaajille.

Dignitas vaikeuksissa kesällä

Kokonaan kotimaiseen kokoonpanoon luottava Dignitas on ollut vaikeuksissa kesällä. Joukkue yllätti kokonaisuutena keväällä vaikka pudotuspelit päättyivät tylyyn 0-3 tappioon 100T:lle. Kesäkaudella kuitenkin voittotahti on hiipunut ja joukkue on enään yhden voiton edellä tappioihin verrattuna (14-13), kesäkauden osalta voittoprosentti näyttää 33. Joukkue penkitti edelliselle viikonlopulle jungleri Dardochin ja koitti onneaan Akaadianin kanssa, mutta kurssi ei kääntynyt, kun joukkue on jo neljän ottelun tappioputkessa.

Rosvot on laitettu merkittäväksi suosikiksi pe-la yön koitokseen, kun kuntokäyrät joukkueilla osoittavat päinvastaiseen suuntaan. Dignitaksen kokoonpanomuutokset eivät ole tehonneet, vaan lähinnä sekoittaneet pakkaa. Tilastojen valossa 100T on edellä vastustajaansa lähes kaikessa. Joukkue on selkeästi vähiten tappoja vastustajille antanut joukkue, kun alle 10 keskiarvoon pystyy koko sarjassa vain kaksi joukkuetta. Joukkueen kultaero per minuutti on myös lähes omaa luokkaansa, kun se on yli tuplat verrattun tilastoissa toisena olevaan joukkueeseen. Tätä edesauttaa joukkueen kovat herald- ja fb-prosentit. Lapulle otetaankin 100T tappojen tasoitusta, kun joukkueella on mahdollisuus kiriä yksin piikkipaikalle TSM:n ohi.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!