Banner Image
11.7. LoL, LCS Summer 2021: Team Liquid – Golden Guardians | Liquid hiipii kohti kärkeä

2021-07-11 23:00:00

Tappojen tasoitus: Liquid -7,5

Panos
2/5

League of Legendsin sunnuntain lopettaa Pohjois-Amerikan ammattilaissarjan LCS:n viikonlopun kolmas ja päättävä kierros, kun Team Liquid kohtaa Golden Guardiansin. Ottelu alkaa 23:00 Suomen aikaa ja se on tuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Liquid nousujohteessa

Team Liquid on tällä hetkellä sarjataulukossa jaetulla kolmannella sijalla sen arkkivihollisen C9:n kanssa, mutta sen orastava kolmen ottelun voittoputki on nostanut sen jo kahden voiton päähän kärkipaikasta. Joukkue on ollut karttakontrollin osalta yksi parhaita joukkueita edelliset viikot, kun se napsii parhaalla prosentilla koko sarjassa ensimmäisen tornin kartalta vapauttaen itselleen lisää tilaa farmata ja kontrolloida karttaa. Joukkue on myös toisena drakeissa per peli. Joukkueen tähtipelaaja on ollut tanskalainen Jensen, joka on ollut itse varmuus mid-lanella muita sarjan kärkipelaajia vastaan. Toinen tärkeä palanen on CoreJJ, jonka tilastot ovat todella murskaavat hänen rooliinsa peilaten ja tarkastellessa hänen herovalikoimaansa.

Golden Guardians hakee yksittäisiä valonpilkahduksia

Golden Guardians on jumittunut sarjataulukon häntäpäähän, kun heikko kevätkausi pitää joukkueen häntäpäässä, vaikka se on saavuttanut kesäkaudella enemmän voittoja kuin FlyQuest tai CLG. Joukkueen osalta aika alkaa käymään vähiin, kun FlyQuest on kahden voiton karkumatkalla viimeisellä pudotuspelipaikalla. Sunnuntain jälkeen alkaa viimeinen pelikierros, kun kaikilla on yhdeksän ottelua jäljellä. Joukkueen kokonaistaito ei riitä haastamaan sarjan kärkijoukkueita, joten GG keskittää paukkunsa top4:n ulkopuolisiin joukkueisiin, kun sarjan kärkinelikkon on aivan omalla tasollaan verrattuna muihin joukkueisiin.

Pelivalinnassa luotetaan Liquidiin, kun sarjan kestomenestyjä on löytänyt oivan vireen, kun runkosarjaa on jäljellä kolme viikkoa sunnuntain jälkeen. Jensenin vahvat ottaat antavat muilla laneille tilaa ja jungleriksi nostettu Armao on takonut todella kovaa tulosta vahvoilla 1v1-junglereillaan, kun Liquidilla on vielä kaikki mahdollisuudet nousta taulukon piikkipaikalle. Lapulle otetaan Liquidin tappojen tasoitusta, kun joukkueiden tasoero ja suoritusvarmuus ovat tällä hetkellä todella suuret.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!