Banner Image
5.7. LoL, LCS Summer 2021: 100 Thieves – CLG | Kestomenestyjä vs kesän nousija

2021-07-05 00:00:00

Tappojen tasoitus: 100T -6,5

Panos
2/5

League of Legendsit jatkuvat myös sunnuntaina, kun yöllä myöhään Suomen aikaa pelataan viikonlopun kolmas ja päättävä pelikierros. Puolilta öin Suomen aikaa nähdään kesäkauden komeetta 100 Thieves, kun kovassa iskussa oleva joukkue kohtaa CLG:n. Ottelu on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Ryöstöretket jatkuvat viikonlopusta toiseen

100 Thieves porhaltaa jo peräti seitsemän ottelun voittoputkessa, kun joukkueelle ei näytä löytyvän pysäyttäjää kesäkaudella. Huolimatta vakuuttavasta 12-2 kesäkaudesta, on joukkue vain voiton marginaalilla edellä niskassa hengittävää TSM:ää, kun rosvojen kevätkausi painaa kokonaissaldoa merkittävästi alas. Joukkueen täsmähankinta mid-lanelle Abbedaggen muodossa on ollut jackpot, kun saksalainen on ollut perustus, johon muut pelaajat voivat luottaa. Tämä on innostanu myös FBI:n uransa parhaaseen vireeseen. Pelaajien yksilötason lisäksi menestys on perustunut todella hyvään kartan ja tilanteiden lukemiseen, kun rosvot kuolevat selkeästi vähiten koko sarjassa, kun joukkue väistää gankit, joissa se on miesalivoimalla ilman mahdollisuutta counter-gankkiin.

CLG taistelee jämäpaikoista

CLG on vielä ainakin hetkellisesti kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa, kun LCS:ssä vain kaksi viimeistä joukkuetta karsiutuu pois pudotuspeleistä ja CLG on juuri näiden kahden edellä, mutta tasavoitoissa FlyQuestin kanssa. Joukkueen kesäkausi on ollut parempi kuin kevätkausi voittojen tilaston valossa, mutta silti kaukana hyvästä. Joukkueen yhteispeli ei toimi, kun sekä Pobelter että Finn ovat olleet vaikeuksissa ja joukkueeseen siirtynyt jungleri Broxah ei ole onnistunut auttamaan riittävästi solo-lanereitaan, kun hänen onnistumisensa ovat rajoittuneet lähinnä Lee Sin ja Vi peleihin.

Rosvot lähtevät ansaitusti selkeänä ennakkosuosikkina kertoimissa, kun joukkue on selkeästi sarjan kuumin joukkue tällä hetkellä. Seitsemän ottelun voittoputki on jo kovan luokan saavutus ja putkelle ei näy katkeamista joukkueen nykyisellä suoritusvireellä. Se dominoi useampaa tilastoa sarjassa, ja esimerkiksi sen kuolemien keskiarvo (8,4) on aivan omaa luokkaansa sarjassa. Tämän lisäksi joukkue ottaa kontrollin kartasta alkupelissä lähes poikkeuksetta, kun sen ensimmäisen tornin prosentti pelissä on myös komea 71,4%. Lapulle otetaankin 100T:n tappojen tasoitusta, kun joukkueen onnistuineiden ryöstöretkien putki voi vielä hyvinkin jatkua pari viikkoa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!