Banner Image
25.7. LoL, LCS Summer 2021: FlyQuest – Cloud9 | Cloud9:lle tarjolla rutiinivoitto

2021-07-25 02:00:00

Tappojen tasoitus: Cloud9 -6,5

Panos
2/5

LCS:n panokset kovenevat, kun runkosarjan loppu häämöttää ja kärkiviisikko on ennätystasainen, kun jäljellä on vielä viisi ottelu per joukkue. Yöllä Suomen aikaa FlyQuest kohtaa Cloud9:n, kun ennakkosuosikilla on paikka ottaa ns. kiintiövoitto, kun FlyQuest on ollut tuuliajolla kesäkauden. Ottelu alkaa 02:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

FlyQuest taistelee jämäsijoista

FlyQuestin suurimmat taistelut ovat viimeisten otteluiden osalta säilyttää viimeinen pudotuspelipaikka. Seuraavalla sijalla edellä oleva Immortals on jo peräti viiden voiton päässä FlyQuestista, joten joukkue menee pudotuspeleihin viimeiseltä sijalta tai ei ollenkaan. Joukkue kohtaa molemmat takana olevat joukkueet (GG ja CLG) päätösviikonloppuna ja voitoilla näistä peleistä se käytännössä sinetöi paikkansa pudotuspeleissä, joten C9 peli ei ole joukkueen kannalta kriittinen. Team Liquidia vastaan edellisenä yönä joukkueen pakka oli täysin sekaisin ja vastaavaa on luvassa myös käsikirjoituksen osalta tänään, kun se kohtaa selkeästi paremman joukkueen.

Cloud9 vielä pieni sauma kärkipaikkaan

C9:n voitettua 100T:n ja TSM:n hävittyä viime yönä oma pelinsä, on runkosarjan kärkikaksikon paikka jälleen auki, kun C9 ja EG hengittävät kärkikaksikon niskassa. Rutiinivoitolla tänään FlyQuestista C9 pysyy edelleen iskuetäisyydellä kärkipaikasta. Joukkue on virittänyt kolmen ottelun voittoputken, kun joukkue on lähennellyt suurimman osan kaudesta vaatimatonta 50 voittoprosenttia, joka on C9:n kaltaiselle joukkueelle alakanttiin. Varsinkin Perkz on löytänyt uuden suoritustason ja varsinkin junglerin Blaber kanssa ajoitukset ovat osuneet yhteen, kun molemmat ovat ottaneet aktiivisesti tappoja ja assisteja ympäri karttaa.

C9 lähtee ansaitusti ennakkosuosikkina illan otteluun, kun LCS:n jättiläinen hakee pokaalia kesäkauden päätteeksi. FlyQuestin kokoonpano on elänyt läpi kesän ja yhtään yli viikonlopun toimivaa kokoonpanoa ei ole löytynyt, ja joukkueen tärkein tavoite on saada rivit kasaan päätösviikonlopulla tärkeisiin häntäpään kamppailuihin. Lapulle otetaan C9:n tappojen tasoitusta, kun linja on todella alhainen huomioiden FlyQuestin edellisen viikon tekemisen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!