Banner Image
18.6. LoL, LEC Summer 2021: G2 Esports – Astralis | Ennakkosuosikilla kohtuullinen avaus

2021-06-18 23:00:00

Tappojen tasoitus: G2 -8,5

Panos
2/5

League of Legendsin länsimaisten sarjojen pelit jatkuvat jälleen viikonloppuna, kun Euroopan ammattilaissarja LEC avaa toisen peliviikkonsa perjantaina illasta. Illan aikataulun viimeisessä ottelussa toisensa kohtaavat G2 Esports ja Astralis. Ottelu alkaa 23:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

G2 vielä matkalla kohti maksimia

G2 avasi kesäkauden kohtuullisesti 2-1 tilastoilla viikonlopun osalta, kun joukkue kärsi yllätystappion Schalkelle. Joukkueen voittojen takuumies oli ruotsalainen ADC-pelaaja Rekkles, joka on aloittanut kauden vahvasti vaikka mies on harvinaisesti vasta toisena KDA-tilastoissa koko sarjan osalta. G2:lla on paljon pelissä kesän osalta, kun joukkueen selviytyminen kauden päähuipennukseen ei ole vielä varmaa ilman menestystä kesäkaudella. Joukkue on edelleen paperilla ylivoimaisesti paras joukkue yksilöinä koko sarjassa.

Astralis yllätti avausviikonloppuna

Astralis avasi kesäkauden positiivisilla otteilla, kun joukkue otti peräti kaksi voitto avausviikonlopulle, kun vain MAD Lions oli Astralista parempi ensimmäisen kolmen kierroksen peleissä. Astralis lähti kevätkauteen selkeästi kovemmilla odotuksilla kuin mitä joukkueen lopputulos oli. Avausviikonloppu antaa toivoa, että kesällä joukkueen pelit jatkuisivat pidemmälle. Joukkueessa nähdään myös suomalaista väriä, kun top-lanen herruudesta taistelee WhiteKnight, joka on avausviikonlopun jälkeen uransa parhailla tilastoilla haastamassa kärkipaikkoja. Joukkueessa on poikkeuksellisen vahva luotto pohjoismaalaiseen osaamiseen, kun vain jungleri Zanzarah on Suomen ja Ruotsin ulkopuolella. Midlaneri MagiFelix on osoittanut pystyvänsä parhaimmillaan olemaan varteenotettavan LEC-tason midlaneri. Sen sijaan bot-lanella on näytönpaikka, kun avausviikonloppu meni heittämällä yli odotusten ruotsalaiskaksikolta.

Astraliksella on potentiaalia nostaa omaa sijoitustaan useamman pykälän verrattuna kevääseen, mutta tänään vastaan asettuu LECin tähtisikermä, kun G2:lla ei ole varaa löysäillä kevätkautta edes runkosarjassa. Lapulle otetaan tähtinipun tappojen tasoitusta, kun joukkue ottaa voittopeleissään selkeän tappoerotuksen kovalla prosentilla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!