Banner Image
25.6. LoL, LEC Summer 2021: G2 Esports – Vitality | Suosikin voittokulku jatkuu

2021-06-25 23:00:00

Tappojen tasoitus: G2 -5,5

Panos
2/5

Euroopan League of Legendsin ammattilaissarja LEC jatkuu jälleen perjantaina illasta, kun luvassa on jo kesän kolmas peliviikko. Illan aikataulun päätöskamppailussa toisensa kohtaavat sarjan suurin ennakkosuosikki G2 Esports sekä Vitality. Ottelu alkaa 23:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

G2 is back

LECin oma ”tähtinippu” on takaisin vauhdissa, kun joukkue on tutulla piikkipaikalla sarjataulukossa yhdessä Misfitsin kanssa. Joukkueen kannalta huojentava tilasto on, että se on onnistunut voittamaan 4/5 peliä, vaikka sen tanskalaispelaajat Caps ja Wunder ovat olleet kaukana parhaasta tasostaan. Varsinkin Capsin osalta tilastot ovat surullista katsottavaa, kun G2:n mid-lanerilla ei ole ollut yhtä heikkoa avausta tilastojen osalta koko urallaan. Parin vuoden takainen Caps, joka voitti myös heikot match-upit lanellaan ei ole realistinen skenaario tällä hetkellä. G2:n tarvitseekin kiinnittää huomiota, että se saa parempia match-uppeja solo-laneilleen, että edes toinen tanskalaiskaksikosta pääsee dominoimaan omaa 1v1 vastustaan.

Vitality vaikeuksissa

Vitality aloitti kauden räjäyttävällä voitolla, mutta tämän jälkeen tahti on hiipunut. Vaikka 2-3 tilastot ovat tyydyttävät joukkueen tasoon peilattuna, on joukkueen pelien aikainen tekeminen ollut pettymys. Joukkueen jungle-osastolle hankittiin Selfmade, joka on osoittanut kykenevänsä pelaamaan hyvin myös heikommissa kokoonpanoissa, kun fnaticin aikana hän oli varsin aliarvostettu palanen. Selfmaden tasonnosto ei kuitenkaan yksin riitä, kun joukkueen solo-lanerit eivät ole näyttäneet vertailukelpoiselta edes SK Gamingin rinnalla. SLT ja Lider tarvitsevat ripeän tasonnoston, tai Vitalitya odottaa jälkimmäisellä puoliskolla Schalken edellisten kausien loppukirin tasoinen suoritus, jos joukkue haluaa pudotuspeleihin.

Vitalityn heikot solo-lanerit eivät saa helppoa vastusta, kun G2:n Caps ja Wunder ovat jopa alivireisenä useamman askeleen edellä vastustajiaan ja molemmat kaipaavat väliin yhden dominoivan suorituksen, kun G2 tarvitsee parempaa suorittamista edellä mainitulta kaksikolta laadukkaampia joukkueita vastaan. G2:n ankkurina toimii Rekkles, joka on jatkanut siitä mihin edellisellä kaudella jäi. Johtuen patchin metasta hänelle ei ole luvassa niin paljon nollan kuoleman pelejä kuin aiemmilla kausilla, mutta vajaan 10 KD on edelleen loistava suoritus ruotsalaiselle, joka grindaa uskollisesti sen hetken vahvimpia sankareita vaikka illasta toiseen. Lapulle otetaan G2:n tappojen tasoitusta, kun G2 saa täydellisen paikan ottaa dominoivan rutiinivoiton ja palauttaa solo-lanereidensa itseluottamus.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!