Banner Image
29.8. LoL, LEC Summer 2021: MAD Lions – fnatic | fnatic vahvalla momentumilla finaaliin

2021-08-29 18:00:00

Ottelun voittaja: fnatic

Panos
2.5/5

League of Legendsin Euroopan ammattilaissarja LEC huipentuu sunnuntaina illasta, kun vuorossa on kesäkauden finaali. Kahden parhaan joukkoon tiensä selvittivät suoraa ylemmästä kaaviosta MAD Lions sekä alemman kaavion kautta fnatic. Ottelu alkaa 18:00 ja se on totuttuun tyyliin paras viidestä, kuten LoLin pudotuspeleissä on tapana.

Jatkuuko leijonan karjunta?

MAD Lions toisti kevään yllätyksensä, kun joukkue paineli suoraa ylemmästä kaaviosta finaaliin ja varmisti paikkansa LoLin Worldseihin. Joukkueen bot-lane on ollut ilmiliekeissä, kun Carzzyn on tehdyt tarvittavan vahingon ja Kaiser on saanut hyviä initiateja todella kovalla prosentilla pelistä toiseen. Hän on ehdottamasti joukkueen suurimpia syitä finaaliin pääsylle. MAD Lions on ollut todella aggressiivinen peleissään ja tämä kostautui sekä G2:lle että Roguelle, kun joukkueet draftasivat heikommat alkupelit luottaen, että mid-gamessa peli kääntyy heille. Rogue olikin lähellä kääntää ottelun itselleen 2/3 pelissä, mutta MAD Lionsin Kaiser oli toista mieltä ja sai Hans Saman kiinni kerta toisensa jälkeen tappeluissa.

Fnatic vahvassa flow-tilassa

Fnatic selvitti tiensä koko alemman kaavion kautta finaaliin, kun joukkue selätti Roguen suoraan 3-0. Sarja oli jo neljäs BO5 tähän kesään joukkueelle, eli fnatic on pelannut jo 18 peliä pudotuspeleissä ennen finaalia. Joukkue on parantanut ottelusta toiseen, kun ensimmäiset kolme se selvitti pienillä marginaaleilla 3-2 tuloksin. Lauantaina areenalle kuitenkin asteli aivan uuden tason löytänyt joukkue, kun fnatic ja varsinkin Bwipo dominoivat alkupelejä mennen tullen. Joukkue oli viimeisessä pelissä 2500 kultaa edellä, kun peliä oli pelattu alle kahdeksan minuuttia. Tämä on järkyttävän iso ero mihin tahansa tilanteeseen peilattuna. Rogue oli tietoinen fnaticin aggressiivisesta ja tapporikkaasta pelityylistä, mutta fnatic vain lisäsi aggressiota jokaisessa pelissä, kun Bwipo tuntui asuvan vastustajan karttapuoliskolla sarjan päättäneessä kolmannessa pelissä. Lisäksi joukkue onnistui pakottamaan Roguen käyttämään omat teleporttinsa ja fnatic teki tämän jälkeen tupla-teleport gankkeja bot-lanelle pakottaen Hans Saman aina vain pidemmälle takamatkalle.

Finaalikaksikko on ennakkoon nähden yllätys, kun fnaticin kasvutarina hakee vertaistaan. Tulokas Adam tuhosi top-lanen ensimmäiset kolme ottelua. Rogue onnistui pitämään Adamin aisoissa ottelussa, mutta sen kustannuksella, että Nisqy ja Bwipo saivat itselleen paremmat match-upit ja käänsivät fnaticin voitoksi kaikki kolme ottelua lopulta vaivattomasti. Ei ole sattumaa, että pelityyliltään samanlaiset joukkueet ovat finaalissa, kun aggressio on ollut päivän sana pudotuspeleissä. Fnatic vain on ollut vielä leijonia parempi tässä pelityylissä. Rogue-ottelun viimeinen peli oli vahva statement miten aggressiiviseen peliin joukkue venyy, kun edes tornit eivät kiinnostaneet fnaticia, jos vieressä oli tarjolla tappoja. Fnaticin etuna on täydellä itseluottamuksella sarjaan saapuva Bwipo, joka on junglereiden match-upissa henkisesti niskan päällä. Adam voittaa Armutin top-lanella ja Nisqy eilisillä otteillaan Humanoidin mid-lanella. Tämä jättää paineet Carzzy ja Kaiser kaksikolle, jonka pitää viedä Upset ja Hylissang pitääkseen joukkueen toiveet elossa voitosta. Edellä mainittuihin lähtökohtiin peilaten fnaticille tarjottu pitkälle yli kahden kerroin on liikaa ja se otetaan ilomielin vastaan pelilapulle.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!