Banner Image
14.8. LoL, LEC Summer 2021: MAD Lions – G2 | Saako G2 revanssin?

2021-08-14 18:00:00

Ottelun voittaja: G2

Panos
2/5

League of Legendsin puolella tosipelit ovat käynnissä, kun sekä LCS ja LEC ovat saaneet pudotuspelit käyntiin. LECin puolella pudotuspelit avattiin eilen ylemmän kaavion ensimmäisellä kamppailulla, kun Rogue voitti Misfitsin aina viidenteen peliin asti venyneessä kamppailussa. Lauantaina illasta pelataan ylemmän kaavion toinen ottelu, kun MAD Lions ja G2 kohtaavat illan jännitysnäytelmässä. Kevätkaudella MAD Lions onnistui yllättämään G2:n ja ennakkosuosikilla onkin revanssin paikka kriittisessä paikassa. Ottelu alkaa 18:00 ja se on paras viidestä (BO5), kuten LoLin pudotuspeleissä on tapana.

Karjuuko leijona?

MAD lions päätyi runkosarjan kolmannelle sijalle, kun G2 vei molemmat joukkueiden keskinäiset kohtaamiset runkosarjassa. Leijonille 12-6 on varsin kiitettävä tulos ja joukkue on varmasti kokonaisuutena tyytyväinen runkosarjan otteisiin, vaikka joukkoon mahtuu muutama heikompi suoritus. Joukkueen suurin haaste on mid-laneri Humanoid, joka tulee olemaan suuren vuoren edessä G2:n capsin löydettyä pelivireensä viimeisillä viikoilla. Humanoid on tilastojen valossa sarjan heikoimpia mid-lanereita ja ottaen huomioon leijonien voittoprosentin on suorastaan hämmentävää miten alhaiset tilastot Humanoid on onnistunut saavuttamaan tuolla voittojen määrällä. Humanoidin pelastuksena voi olla jungleri Elyoya, joka oli kesäkauden positiivisin yllättäjä joukkueen riveistä.

Jättiläinen on herännyt

G2 päätti runkosarjan viiden ottelun voittoputkeen, kun kauden ensimmäisen puoliskon jälkeen näytti jo hetken, että joukkue ei pääse ylempään kaavioon. Ennakkosuosikki sai kuitenkin pelin uomiinsa ja varsinkin tanskalainen kaksikko caps ja Wunder ovat löytäneet kadonneen tekemisen tason omassa pelissään. Tähän yhdistettynä sarjan tasaisin, ja kenties paras, ADC-pelaaja Rekkles sekä jungleri Jankos, voitanee todeta, että joukkueen osakkeet ovat nousussa. Monien muiden joukkueiden riveissä junglerit ovat nousseet ratkaisevaan arvoon ja tässä vertailussa Jankos kestää hyvin mukana. G2 on pelannut varsin viihdyttävää peliä, kun Rekkles pl. joukkueen pelaajisto on kuollut suhteessa enemmän kuin edellisinä kausina, mutta myös metsästänyt tappoja kovempaa vauhtia, kun Rekklessin KDA on varsin kaunista katsottavaa, varsinkin hänen keskimääräinen 1,1 kuolemaa per peli.

Joukkueet ovat kohdanneet edellisen parin vuoden aikana lukuisia kertoja ja G2 on niskan päällä tilastollisesti vaikka MAD Lions onnistui järjestämään yllätyksen kevätkaudella. Kesäkaudessa on pelissä isommat panokset, kun Euroopan paikat Worldseihin jaetaan kesäkauden sijoitusten perusteella ja varsinkaan G2 ei halua jäädä ulos MM-kisoista, kun paikka ko. turnauksessa on minimitavoite joukkueelle, kun Rekklessin liityttyä joukkueeseen villeimmissä haaveissa joukkueella on jopa potentiaali viedä koko turnaus nimiinsä. Illan ottelussa on vain yksi suosikki, kun G2 lähtee pudotuspeleihin komeassa voittoputkessa, sekä joukkue onnistui kaatamaan leijonat kahdesti kesäkauden runkosarjassa. Humanoidilta vaaditaan puolikas ihme, mikäli hän haluaa selviytyä voittaja mid-lanen taistoista Capsin kanssa. Lapulle otetaankin G2:n voittoa, kun sille tarjoillaan vielä pelattavaa kerrointa. Rohkeimmat ottavat G2:sta jopa pienellä tasoituksella (-1,5), kun tasoitus kestää yhden tappion ottelussa (eli 3-0 tai 3-1 tuloksen G2:n eduksi).

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!