Banner Image
26.6. LoL, LEC Summer 2021: Misfits – Schalke | Misfits valmiina haastamaan isot

2021-06-26 19:00:00

Tappojen tasoitus: Misfits -3,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin peliviikonloppu jatkuu, kun lauantaina illasta käydään Euroopan ammattilaissarja LECin toinen ja päättävä kierros peliviikolle kolme. Pelejään jatkaa myös sarjan kärkipaikalla oleva Misfits, joka kohtaa Schalken. Ottelu alkaa 19:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Misfits flowssa

Misfits Gaming on löytänyt uuden vaihteen kesäkaudelle, kun joukkue jatkoi voittoisia otteitaan perjantaina kaataessaan Excelin suvereenin esityksen päätteeksi. Joukkueen mid-laneri Vetheo oli jälleen iskussa, kun hän ottaa kovaa tahtia niskalenkkejä sarjan muista mid-lanereista. Tällä hetkellä joukkueen suurin uhka on metan muuttava patchi, koska sekä Razork että Vetheo nauttivat meneillään olevasta metasta omassa pelityylissään. Joukkueen draftit ovat onnistuneita illasta toiseen ja varsinkin ensimmäisen 15 minuutin osalta joukkue on ollut täysin omassa kastissaan kesäkaudella.

Schalke muutosten edessä

Saksalainen Schalke näytti lupauksia voittopeleissään ensimmäisellä kahdella viikolla, mutta valitettavasti joukkueen voitot näyttävät vaativan, että NUCLEARINT on täysin irti, ja tätä ei ole päässyt käymään riittävän usein, kun vastustajat oppivat pelaamaan hänet pois heti avausviikon jälkeen, kun ranskalaisen tilastot ovat tippuneet nopealla temmolla. Schalken uudet vahvistukset eivät ole pystyneet paikkaamaan lähimaillekaan menetyksiä (esim. Abbedagge). Joukkueen osalta muodostetaan jälleen kerran tuttua käsikirjoitusta, kun kauden ensimmäisen puoliskon joukkue on tuuliajolla ja jälkimmäisellä joukkueelta vaaditaan taas lähelle maagista voittoputkea, jotta tie pudotuspeleihin aukeaa.

Misfits on tämän hetken LECin kuuma nimi ja joukkueen voittoputkea vastaan ei kannata lyödä ennen sen päättymistä. Joukkue ottaa kovalla prosentilla ensimmäisen vartin tärkeät objektit, kun Razork hallitsee kartan top-puolta ja Heraldin aluetta vahvoilla alkupelin sankareillaan. Joukkueen draftit ovat olleet onnistuneita jo kohta kolme viikkoa, kun sillä on selkeät prioriteetit bannien ja pickien osalta, kun LoLille tyypillisesti tietyt sankarit ovat prioriteetin kärjessä kaikille joukkueille. Lapulle otetaan Misfitsin tappojen tasoitusta, kun sille tarjotaan mukavan alhaista linjaa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!