Banner Image
13.6. LoL, LEC Summer 2021: Rogue – Fnatic | Fnaticin kevään vaikeudet jatkuvat

2021-06-13 22:00:00

Tappojen tasoitus: Rogue

Panos
2/5

League of Legendsin puolella sunnuntai tarjoilee viikonlopun kolmannen pelikierroksen Euroopan ammattilaissarja LECissä. Illan päättävässä kamppailussa kohtaavat Rogue ja Fnatic. Ottelu alkaa myöhään illasta 22:00 ja se on totuttuun LEC-tyyliin paras yhdestä (BO1) runkosarjan ollessa käynnissä.

Rogue jatkanut vahvaa vuotta

Rogue sijoittui kevätkaudella toiseksi, kun se taipui vasta finaalissa MAD Lionsille aina viidenteen otteluun asti venyneessä pelissä. Joukkue on saanut jatkaa leijonien tyyliin samalla kokoonpanolla ja se on valmiina taistelemaan menestyksestä myös kesäkauden osalta. Avaus on ollut vahva, kun joukkue on aloittanut kauden kahdella voitolla, kun enää kolme joukkuetta on kokonaan ilman tappioita kahden kierroksen jälkeen. Joukkueen tavaramerkkeinä tullaan näkemään kuolemien vähäisyys ja pelin temmon nostaminen 20-30 minuutin välissä, kun joukkue pärjää ensimmäiset 20 minuuttia pelistä myös macropelissä, mutta osaa tarpeen vaatiessa myös olla aggressiivinen, jos vastustajan junglerit sortuvat yliaggressiivisiin peleihin.

Fnaticin tuska jatkuu

Fnaticin tuskalle ei näy loppua Rekklessin lähdön jälkeen. Joukkue on avannut kesäkauden kahdella tappiolla ja ainakaan vielä Bwipon vaihto junglen puolelle ei ole tuottanut haluttua tulosta. Tulokas Adamilla on ollut kovat paikat ja hänen vaikutuksensa peliin eile ollut riittävä verrattuna vastustajiin, kun vastustajan junglerilla tai topilla on ollut molemmissa peleissä hyvä aloitus, jolla on turvattu kriittiset objektit kartalla. Joukkue tarvitsee edellä mainituilta tai mid-laneri Nisqylta selkeää tasonnostoa, jos se mielii taistella top4-sijoituksista kesällä, kun toisen kerran välierien ulkopuolelle jääminen olisi todella paha sukellus perinteikkäältä LEC-seuralta.

Pelivalinnaksi otteluun otetaan Roguen tappojen tasoitusta, kun vähiten kuolemia keskiarvollisesti sarjassa keräävä joukkue lähtee selkeänä suosikkina Fnaticia vastaan. Fnaticin aggressiivinen pelityyli on otollinen joukkueen junglerille Inspiredille, joka pystyy counter-gankkaamaan Fnaticin yritykset kovalla prosentilla, kun larssen ja Hans sama farmaavat ensimmäiset 2-3 itemiä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!