Banner Image
19.6. LoL, LEC Summer 2021: Rogue – G2 Esports | Ennakkosuosikkien ensimmäinen kohtaaminen kesälle

2021-06-19 22:00:00

Tappojen kokonaismäärä: alle 27,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin puolella tarjoillaan LECin tasolla herkkuottelu, kun lauantain illan viimeisessä ottelussa toisensa kohtaavat kesäkauden kaksi suurinta ennakkosuosikkia Rogue ja G2. Ottelu alkaa 22:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1) LECin runkosarjassa.

G2 vaihtanut aggressiiviseen peliin

Ennakkosuosikki G2 on selkeästi vaihtanut pelikirjaansa, osittain yleisen metan muutoksen takia, kohti aggresiivisempaa peliä, jossa joukkueen tavoitteena on vaihtaa tappoja ja vaputtaa tilaa muualla kartalla. Perjantaina Astralista vastaan pelissä nähtiin peräti 41 tappoa, kun tämä on iso tappomäärä mihin tahansa kauteen tai keskiarvoon verrattuna. Tappojen vaihdossa voittava osapuoli oli kuitenkin Astralis, kun altavastaaja vei ensimmäisen vartin kaikki kriittiset objektit. G2:n yksilöt kuitenkin osoittivat jälleen kerran taitonsa, kun 20-30 minuutin välissä joukkue otti takaisin komennon pelissä ja lasketteli lopulta voittoon, kun ADC-pelaaja Rekkles sai vyölleen jälleen yhden kuoleman pelin.

Rogue mukautuu peliin

Roguen tavaramerkki on ollut vähäkuolemaiset pelit ja omien vahvojen hetkien hyödyntäminen, kun carryt saavat oman power spikensa pelissä. Nykymetassa joukkue on kuitenkin pakotettu ottamaan enemmän tradeja tappojen muodossa, koska tämän hetkiset suositut jungle-sankarit ovat todella hyviä hakemaan tappoja tornien alta. Roguen kuolemien keskiarvo on merkittävässä nousussa neljän kierroksen jälkeen, kuten on myös kaikkien joukkueiden, kun totalien linjat ovat nousussa edelliseen kauteen verrattuna.

Illan ottelussa on kuitenkin tavallista suurempi lataus, kun kaksi suosikkia kohtaavat ensimmäistä kertaa tälle kaudelle ja odotettavissa on todella tasainen vääntö, kuten myös kertoimista nähdään. Tämä nostaakin tarkkaavaisuutta varsinkin alkupelin osalta, kun kumpikaan joukkue ei voi luottaa samalla tasolla omaan 5v5-pelaamiseensa kuin heikkoja joukkueita vastaan. Alkupelissä nähdäänkin todennäköisesti objektien vaihtoja suurten tappeluiden sijaan, kun molemmat haluavat varmistaa itselleen hyvät asetelmat ensimmäisestä baronista taistellessa. Lapulle otetaan tappojen underia.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!