Banner Image
12.6. LoL, LEC Summer 2021: Schalke 04 – G2 | Ennakkosuosikki vahva myös kesäkaudella

2021-06-12 21:00:00

Tappojen tasoitus: G2 -6,5

Panos
2/5

League of Legendsin ammattilaissarjat ovat tehneet paluun viimeisen viikon sisällä, kun vuorossa on vuoden toiset runkosarjat eli Summer splitit. Euroopan ammattilaissarjassa kausi avattiin perjantai-iltana, kun illan aikana nähtiin lukuisia yllätyksiä. Lauantaina pelit jatkuvat viikonlopun toisella pelikierroksella. Illan toiseksi viimeisessä ottelussa toisensa kohtaavat Schalke 04 ja G2. Ottelu alkaa 21:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1), kuten LCS:n ja LECin runkosarjoissa on tapana.

Karu avaus Schalkelle

Saksalainen Schalke 04 avasi kesäkauden Vitalitya vastaan, kun joukkue jäi pahasti vastustajan jyrän alle. Merkittävin ero oli junglereiden pelaamisessa, kun Vitalityyn siirtynyt Selfmade tuhosi Kirein yritykset täysin alkupelissä ja Vitality jäi käytännössä ilman mahdollisuuksia, kun Vitalityn drafti hyötyi vahvasta alusta todella hyvin. Schalke uudisti joukkuettaan kesäkaudelle uudella mid-lanerilla ja junglerilla, kun varsinkin Abbedaggen menetys rapakon toiselle puolelle on iso menetys joukkueelle pelillisesti. Ainakaan debyytissään Kirei ja NUCLEARINT eivät päässee vakuuttamaan ja joukkueella tuleekin kiire saada pelinsä kuntoon, kun joukkueella ei ole varaa antaa tasoitusta useampaa peliviikkoa tasaisessa LECin runkosarjassa.

G2 talviunilta herätetty karhu?

Normaalisti tässä vaiheessa todettaisiin G2:n olevan puolustava mestari, joka lähtee myös tälle kaudelle hakemaan omaansa. Kevätkaudella kuitenkin nähtiin yllätys, kun G2 ei selvittänyt tietään edes finaaliin asti. Suurilla odotuksilla joukkueesen liittynyt Rekkles joutui pettymään debyyttikaudellaan, kun vain voitto oli riittävä tavoite joukkueen nimilistan tarkistamalla. G2 lähteekin varmasti motivoituneempana kuin koskaan metsästämään kesäkauden voittoa, kun se on pitkästä aikaa ilman puolustavan mestarin titteliä. Lisäksi joukkueelta vaaditaan hyvä sijoitus, jos se haluaa selvittää tiensä syksyllä odottaviin MM-kisoihin, kun joukkueen ulos jääminen edellä mainitusta olisi jo katastrofin puolella. Joukkueen heikkous keväällä oli alkupeli, kun G2:n 5v5-tilanteiden kyvyt olivat edelleen sarjan parhaimmistoa, mutta alkupelissä joukkue sortui virhearvioihin edellisiä vuosia enemmän. Ottaen huomioon, että Rekkles on sarjan parhaita ADC-pelaajia, otti joukkue jatkuvasti turhia riskejä alkupelin osalta, kun joukkue olisi voinut keskittyä counteroimaan vastustajansa ja kääntää pelit 20-30min välissä.

Sarjan suurin suosikki G2 aloitti omat pelinsä voitolla, kun se otti vakuuttavan voiton kevätkauden finalistista MAD Lionsista, kun kaikki pelaajat onnistuivat omissa matchupeissaan. Vastaavaa on lupaa odottaa myös tänään, kun merkittävästi heikentynyt Schalke ei ole leijonien tasoinen vastustaja. Lapulle otetaankin G2:n tappojen tasoitusta, kun vielä ainakin ensimmäiset viikot joukkueelle on tarjolla alhaista linjaa, kun kertoimissa on huomioitu joukkueen sukellus keväällä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!