Banner Image
1.8. LoL, LEC Summer 2021: SK Gaming – Rogue | Rogue pesee kasvonsa päätöskierroksella

2021-08-01 18:00:00

Tappojen tasoitus: Rogue -7,5

Panos
2.5/5

League of Legendsin Euroopan ammattilaissarja LECin kesän runkosarja saa päätöksensä sunnuntaina, kun illasta pelataan kauden päättävä viiden ottelun pelikierros. Sarjataulukon osalta sijoitukset ovat vielä auki, kun lähes kaikilla joukkueilla on mahdollista parantaa sijoitustaan voitolla. Illan ottelut aloittavat SK Gaming ja Rogue. Peli alkaa 18:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

SK Gamingin katseet tulevassa

SK Gaming jää runkosarjan toiseksi viimeiseksi, kun Schalken kausi on ollut vielä suurempi katastrofi kuin SK:lla. Joukkue tuli eilen Misfitsin jyräämäksi, kun sille ei jätetty sanansijaa ottelun voitosta. Joukkueen taso ei yksinkertaisesti riitä, kun vastassa on joku kärkiviisikosta. SK:n 1v1-taito ei riitä, sen 5v5 tappelut ovat sarjan heikoimpia yhdessä Schalken kanssa. Joukkue ei myöskään osaa treidata tehokkaasti objekteja kartalla, kun se ottaa jo valmiiksi hävittyjä tilanteita muualla kartalla farmaamisen ja tornien lyömisen sijaan. Kokonaisuutena joukkue tarvitsee selkeästi isomman kalibeerin nimiä noustakseen pudotuspelikahinoihin pitkän tauon jälkeen. Jo yksi vahva solo-lane -pelaaja auttaisi joukkuetta, mutta todennäköisemmin joukkue vaihtaa useamman pelaajan vuoden 2022 kevätkaudelle.

Rogue romahti

Roguelta nähtiin harvinainen peli, kun joukkue romahti täydellisesti Vitalitya vastaan. Joukkue aloitti vahvasti ja näytti jo marssivan kohtia helppoa rutiinivoittoa. Sen sijaan joukkue teki ketjussa useamman huonon päätöksen ja lopulta joukkue tuli kokonaisuudessaan Vitalityn tappamaksi ja lahjoittaneeksi ilmaisen baronin, kun Selfmade oli vahvalla pelillä. Roguelle tappio tiesi sen tippumista toiselle sijalle sarjataulukossa ja säilyttääkseen mahdollisuudet runkosarjan voitosta sen tarvitsee voittaa päätöskierroksella. Varsinkin Larssenilta nähtiin heikko esitys, kun vahvan alkupelin ansiosta hän koitti hakea Lucinialla tappoja jatkaakseen kullan kerryttämistä johdossa, mutta Vitalityn reaktiot olivat liian nopeita ja Larssen jäi lukuisia kertoja yksin kiinni kartalla ja tämä vain nopeutti Vitalityn paluuta kuljettajan paikalle pelin osalta.

Pelin osalta tilanne on selkeä, Rogue haluaa voiton ilman turhia spekulointeja, koska peli on vuorossa ensimmäisenä illan ohjelmassa ja muiden otteluiden tuloksilla spekulointi on turhaa. Joukkue saa maksimaalisen tuloksen voittamalla ottelun. Lauantain konttauksen jälkeen Rogue ei ole heittämässä toista peliä samalla tavalla vahvan alkupelin osalta ja vahva alkupeli on SK:ta vastaan ollut enemmän sääntö kuin poikkeus viimeiset 4 viikkoa. Joukkue haluaa myös päättää kauden voittoon, koska toinen epävarman pelin tappio jättäisi mielenkiintoisen ilman joukkueen ympärille pudotuspelien alkaessa. Joukkueen yksilöt haluavat päättää kauden vahvasti ja näyttää, että joukkue on numero yksi kesäkauden osalta vaikka runkosarjan voitto saattoi mennäkin lauantain romahduksessa. Lapulle poimitaan Roguen tappojen tasoitusta, kun linja pysyy samassa kuin eilen Vitalitya vastaan vaikka vastustajan taso on selkeästi heikompi.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!