Banner Image
18.6. LoL, LEC Summer 2021: SK Gaming – Schalke 04 | Schalkelle tarjolla rutiinivoitto

2021-06-18 19:00:00

Tappojen tasoitus: Schalke 04 -4,5

Panos
2/5

League of Legendsin länsimaisten sarjojen pelit jatkuvat jälleen viikonloppuna, kun Euroopan ammattilaissarja LEC avaa toisen peliviikkonsa perjantaina illasta. Illan aikataulun ensimmäisessä ottelussa toisensa kohtaavat SK Gaming ja Schalke 04. Ottelu alkaa 19:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

SK:lla vaikeaa

SK Gaming oli keväällä selkeästi sarjan heikoin joukkue ja vauhti ei ole muuttumassa kesäkauden osalta. Joukkueessa uutta verta edustavat Jesiz ja twohoyrz, joista jälkimmäinen on väliaikainen tuuraaja joukkueen varsinaiselle mid-lanerille Bluelle, joka tekee paluun toiselle peliviikolle. Blue ei ole varsinaisesti ollut LECin mittapuulla tähtipelaaja mid-lanelle, joten vaihto subista varsinaiseen pelaajaan ei nosta joukkueen osakkeita merkittävästi. Joukkue on nostanut tasoaan alkupelissä ja se oli avausviikonloppuna, jopa johdossa 2/3 peliä pitkälle mid-gameen asti. Joukkueen perisynti ei ole kuitenkaan muuttunut mihinkään, kun 20-30 minuutin välissä joukkue tekee merkittävästi liika vääriä päätöksiä ja sen 5v5-pelaaminen on sarjan heikoimpia. Misfits ja Astralis saivat pelit takaisin haltuunsa yksittäisillä fighteilla, kun SK ei onnistunut hyödyntämään ensimmäisestä taposta ja torneista saatua etua. Joukkueen pitää pystyä myös hyödyntämään vahvat alut jatkossa, jos se haluaa menestyä.

Schalke schalkemainen aloitus

Saksalainen organisaatio Schalke ei ole loistanut kauden alkupuoliskoilla, kun joukkueen tavaramerkiksi on muodostunut enemmän, että kauden toisella puolikkaalla se kirii itsensä pudotuspeleihin. Joukkueen ehdottomasti positiivisin yllätys avausviikonlopulta oli NUCLEARINT, joka laittoi väkevät esityksen pystyyn varsinkin G2:sta vastaan, kun isoihin saappaisiin astunut mid-laneri pyrkii vakiinnuttamaan paikkansa LECin kärjessä omassa roolissaan. Schalkelle 1-2 aloitus ei ole vielä katastrofi, mutta ainoa voitto G2:sta sen sijaan on melkoinen yllätys, kun kaksi muuta ottelua olivat ennakkoon voitettavat pelit.

Schalken viikonlopun avausvastus on helpoin mahdollinen, kun SK on kesälläkin sarjan pisteautomaatti, jolle pudotuspeleihin haluavat joukkueet eivät saa menettää liian montaa pistettä. Schalke on materiaaliltaan parempi ja huolimatta perinteisestä heikosta kauden avauksesta, on SK niin paljon alle joukkueen tason, että illan ottelusta on isolla odotusarvolla tulossa rutiinivoitto. Voiton kertoimen sijaan peleille otetaan kuitenkin tappojen tasoitusta, kun alhainen linja osuu lähes voitossa kuin voitossa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!