Banner Image
1.8. LoL, LCS Summer 2021: Golden Guardians – 100 Thieves | Rosvojoukko tarvitsee ryhtiliikkeen

2021-08-01 00:00:00

Tappojen tasoitus: 100 Thieves -6,5

Panos
1.5/5

LECin lisäksi myös LCS:ssä pelataan ratkaisunhetkiä, kun runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta. Yön pelit aloittavat Golden Guardians ja 100 Thieves, kun rosvojoukko kaipaa nopeasti voittoja. Ottelu alkaa 00:00 Suomen aikaa ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Golden Guardians tiukassa paikassa

Golden Guardians taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta FlyQuestin kanssa ja sen kannalta illan vastustaja on ikävä, kun rosvojoukko on ollut kokonaisuutena kesän vahvimpia suorittajia ja kaksi alla olevaa tappiota eivät muuta kokonaiskuvaa. Varsinkin Licoricelta kaivataan tasonnostoa, kun joukkueella on vielä mahdollisuus nousta pudotuspeleihin, jos se onnistuu venymään tänään. Joukkueen kannalta kriittinen on drafti, kun varsinkin ssumadaylle ei voida antaa hyvää match-uppia hänen ollessa kovalla voittoprosentilla useammalla eri sankarilla. Jos 100T onnistuu ottamaan johdon alkupelissä on GG helisemässä ja tätä vastaan joukkue tarvitsee vahvat pre6 sankarit jungleen ja toppiin.

Kestääkö 100T lento?

100 Thieves kärsi valitettavan tappion TSM:lle, kun voitolla TSM nousi yksin sarjataulukon kärkeen. Lisäksi EG on vain yhden voiton päässä rosvojoukosta, kun varmalta näyttänyt top2-sijoitus on mahdollista vielä heittää pois päätöskierroksilla. Joukkueen kannalta helpot vastustajat kauden loppuun eivät voisi tulla parempaan aikaan, kun joukkue tarvitsee onnistumiset runkosarjan loppuun. Golden Guardians on ollut kesäkaudella parempi kuin keväällä, mutta 100T on kokonaisuutena edelleen selkeästi edellä vastustajaansa.

Katseet ottelussa kiinnittyvät Abbedaggeen ja ssumdayhin, kun solo-lanerit voivat hyvillä aluilla siivittää joukkueensa vaivattomaan voittoon. Joukkueen jungleri Closer on tehnyt epäonnistuneita päätöksiä kahdessa edellisessä tappiossa ja turkkilainen haluaa varmasti osoittaa katsojille, että edelliset olivat vain työtapaturmia ja hän on oikeasti sarjan paras jungleri kesäkaudella. Panokset ovat kovat ottelussa molemmille, kun 100T ei halua heittää pois toivoaan top2 sijoituksesta ja GG ei halua menettää toivoa pudotuspeleistä. Luvassa on todennäköisesti jälleen isoilta tappeluilta varsin niukka ottelu, mutta 1v1-matchupeissa 100T:n pitäisi pystyä ottamaan muutamalla tapolla etu itselleen, tämän jälkeen 5v5-tilanteet 20min jälkeen ovat vahvasti rosvoja suosivia. Lapulle otetaankin tappojen tasoitusta, kun 100T.lle kolmas epäonnistuminen putkeen olisi todella harvinaista.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!