Banner Image
1.8. LoL, LEC Summer 2021: Vitality – Astralis | Kantaako Vitalityn flow päätyyn asti?

2021-08-01 19:00:00

Tappojen tasoitus: Vitality -3,5

Panos
2/5

League of Legendsin Euroopan ammattilaissarja LECin kesän runkosarja saa päätöksensä sunnuntaina, kun illasta pelataan kauden päättävä viiden ottelun pelikierros. Sarjataulukon osalta sijoitukset ovat vielä auki, kun lähes kaikilla joukkueilla on mahdollista parantaa sijoitustaan voitolla. Illan mielenkiintoisin pudotuspelikamppailu nähdään Vitalityn ja Astraliksen välillä, kun Vitalitylta vaaditaan voitto pudotuspelihaaveen saavuttamiseksi. Ottelu alkaa 19:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Vitality veitsenterällä

Vitality säilytti pudotuspelihaaveet, kun se kaatoi lauantaina illasta LECin kärkijoukkueen Roguen ja nousi tasoihin Astraliksen ja Excelin kanssa voitoissa. Tämä tarkoittaa sitä, että Vitality etenee jatkoon seuraavassa skenaariossa: Vitality voittaa ja Excel häviää. Aikataulullisesti tämä menee motivaation osalta Vitalityn eduksi, koska joukkueen oma peli on ennen Excelin peliä, joten joukkueen ainoa tavoite on voittaa tänään ja katsoa toteutuuko illan päättävässä pelissä toivottu skenaario, kun G2 kohtaa Excelin. Joukkueen jungleri Selfmade on ollut todella vahvalla pelituulella viikonlopun, kun entinen fnaticin jungleri on lyönyt ison vaihteen silmään pitääkseen joukkueen pudotuspelihaaveet hengissä. Rogueta vastaan joukkueen callaus ole todella onnistunutta, kun se counteroi Roguen pick-yritykset kovalla prosentilla ja esimerkiksi Larssen jäi kiinni lukuisia kertoja, kun Vitalityn support oli odottamassa takalinjoissa pelastaakseen gankin kohteen.

Kaatuuko Astralis kalkkiviivoilla?

Astraliksen riveistä löytyy suomalaista edustusta, kun WhiteKnight on pelannut odotuksiin nähden todella vahvan kauden joukkueen top-lanella. Pohjoismaiseen osaamisee luottava joukkue on lähellä pudotuspeleihin etenemistä, kun voitolla tänään joukkue pääsee vähintään tie-breakeriin. Joukkueen harmiksi sen vire ei ole ollut Vitalityn tasolla, kun LECissä on jälleen käymässä perinteinen miracle-run nousu pudotuspeleihin yksittäisen joukkueen osalta. Katseet kohdistuvat joukkueen jungleriin Zanzarahiin, kun hänen on pärjättävä Selfmaden yrityksiä vastaan. Tämä tarkoittaa vahvaa sankaria 2v2-tilanteisiin, kun Selfmade on suosinut Olofia ja vastaavia sankareita omissa peleissään.

Joukkueiden kuntokäyrien osalta Astralis on voittanut kovalla prosentilla sarjan heikommat joukkueet, mutta se ei ole onnistunut nipistämään voittoja kärkijoukkueista. Vitality taas on onnistunut voittamaan kärkijoukkueita ja sen pelaaminen on hyvänä päivänä selkeästi Astralista edellä, kun joukkueen tappioista muutama on tullut käsittämättömän isoilla yksilövirheillä, kun joukkue on ollut ennen näitä vahvassa johdossa. Paineet ovat Astraliksella, kun se on ollut kiinni jo pidemmän aikaa pudotuspelipaikassa ja sen voitto ei ole muista peleistä riippuvainen toisin kuin Vitalitylla, joka tarvitsee G2:n apuja edetäkseen jatkoon. Vitality lähtee kertoimien valossa ennakkosuosikkina ja joukkueen kerroin keretty painamaan jo alle 1,7 alkuisiin lukemiin, joten se ei ole enää pelikelpoinen. Sen sijaan lapulle otetaan tappojen tasoitusta, kun tälle tarjotaan todella alhaista linjaa suhteessa voiton kertoimeen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!