Banner Image
29.9. Liiga: SaiPa – Tappara | Kotijoukkue isossa testissä

2021-09-29 18:30:00

Tappara

Panos
2/5

SaiPa ja Tappara taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona Liigan runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Lappeenrannassa kisapuiston jäähallissa kello 18:30.

SaiPan alkukausi

Kotijoukkue Lappeenrannan SaiPa on pelannut kuluvalla kaudella kuusi ottelua, joista saldona on kolme voittoa ja kolme tappiota. SaiPan maaliero on tällä hetkellä yhden pykälän verran pakkasella, sillä se on kyennyt tekemään 11 maalia, ja omissa on kolissut 10 maalin verran. SaiPa pelasi erinomaisen harjoituskauden, mutta nyt Liiga-kauden aikana pelaaminen ei ole ollut parhaimmassa mahdollisessa kuosissa. Pekka Virran on saatava tästä joukkueesta enemmän irti.

Hyökkäyspelaaminen on ollut SaiPan suurin ongelma. Joukkue on tähän mennessä tehnyt maaleja 1,6 per peli -tahdilla, joka ei todellakaan ole hyvä suoritus. Varsinkin kun huomioidaan SaiPan vastustajien taso, niin tämä on jopa huolestuttavaa. Ulkomaalaisvahvistukset David McIntyre, Dominik Lakatos ja Oliver Okuliar ovat olleet vielä tähän mennessä aivan unessa. SaiPan pelaajamateriaali ei missään nimessä ole hyvä, mutta kyllä nykyistä parempaan pitäisi pystyä.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Tapparalla tilastollisesti samankaltainen kausi

Vierasjoukkue Tampereen Tapparan kausi ei tilastollisesti paljoa eroa SaiPan kaudesta. Tappara on pelannut kuluvalla kaudella myös kuusi ottelua, joista kolme peliä se on kyennyt voittamaan, ja toiset kolme häviämään. Tapparan maaliero on vuorostaan plussan puolella, sillä se on tehnyt 20 maalia ja päästänyt 17. Tappara on pelannut huomattavasti enemmän runsasmaalisia pelejä kuin SaiPa. Myös Tapparan vastustajat ovat olleet selkeästi parempia kuin kotijoukkueella tähän mennessä.

Tappara pelasi erinomaisen CHL-kauden, mutta Liigassa peli on vielä ollut liian ailahtelevaa tuloksien puolesta – tähän on tulossa varmuudella muutos tulevaisuudessa. Tappara on kuitenkin kokonaisvaltaisesti pelannut todella hyvin, eikä se olisi todellakaan kaikista peleistä tappioita ansainnutkaan, mutta jääkiekko on maalintekopeli – kiekkokontrollilla ja pelin hallinnalla et aina voittoja saa itsellesi. Tyler Morleyn johtama ykköskenttä on ollut Tapparan parhaimmistoa, mikä ei tule yllätyksenä kenellekään. Tappara operoi tällä kaudella Liigan isoimmalla pelaajabudjetilla, joten parannusta sarjataulukossa on varmasti luvassa tulevaisuudessa.

Tappara lapulle

Kertoimet ovat hieman kerenneet jo putoamaan Tapparan voiton kannalta, mutta vielä se on pelattavalla tasolla. Joukkueiden materiaalierot ovat järisyttävän suuret, eikä SaiPan kaltainen joukkue tule horjuttamaan Tapparan puolustusosastoa millään tavalla. Tapparan pelaaminen on ollut upeata katsottavaa, vaikka tappioita onkin matkan varrelle jo mahtunut muutama. SaiPa ei tule nykyisellä pelitasollaan pärjäämään Tapparan aktiivisen ja luisteluvoimaisen pelin kanssa. Pelivalintana otteluun valitaan Tapparan voitto varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!