Banner Image
16.10. Liiga: Tappara – Pelicans | Avoimien ovien päivä?

2021-10-16 17:00:00

Yli 4,5 maalia

Panos
2/5

Tappara ja Pelicans kohtaavat toisensa lauantain liigakierroksella. Ottelu pelataan Tampereella Hakametsän jäähallissa kello 17:00.

Tapparan kausi yskähtelee pahasti

Tampereen Tapparan kausi on lähtenyt tuloksien valossa todella huonosti liikenteeseen. Tappara on pelannut kuluvalla kaudella 12 ottelua, joista saldona on viisi voittoa ja seitsemän tappiota. Sarjataulukossa joukkue majailee sijalla 11, eli joukkue on pudonnut jo pudotuspeliviivan ulkopuolelle. Tappara operoi koko Liigan suurimalla pelaajabudjetilla, joten tältä joukkueelta odotetaan paljon enemmän. Toki kausi on vasta alussa, mutta voittoja on alettava tulemaan tällä rosterilla.

Tapparan pelaaminen on kyllä ollut useammassakin ottelussa hyvää, mutta maalinteko on sakannut välillä pahasti. Suurimman osan peleistä Tappara on pystynyt hallitsemaan kiekollisesti, ja luomaan enemmän maalintekopaikkoja kuin vastustaja, mutta tappioita on silti syntynyt näistä otteluista. Tapparalla on kuitenkin olemassa jäätävän kova tulivoima, joten on vain ajan kysymys, kun joukkue saa ketsuppipullonsa täysin auki. Viime otteluissa olemme jo alkaneet näkemään hieman parempaa viimeistelyä kuin alkukaudesta.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Pelicans positiivinen yllättäjä

Lahden Pelicansin pelaamista on ollut upeata seurata – joukkue ei todellakaan ole se kaikista parhain materiaaliltaan, mutta tekeminen joukkueessa on hyvälla mallilla. Pelicans on pelannut kuluvalla kaudella 11 ottelua, joista saldona on kahdeksan voittoa ja kolme tappiota. Sarjataulukossa Pelicans majailee sijalla 4. Tällä hetkellä vierasjoukkue porskuttaa myös mukavasti neljän ottelun voittoputkessa – näiden neljän ottelun aikana Pelicans on päästänyt omissa ainoastaan kaksi maalia.

Pelicans julkaisi hetki sitten sopimuksen Mikko Kousan kanssa, joten joukkueeseen on tulossa lisää osaamista ja tulivoimaa. Pelicansin ulkomaalaisvahvistus Lukas Jasek on ollut hurjassa tikissä koko kauden ajan. Jasek on tykittänyt tehot 3+9=12. Vierasjoukkue Pelicans on paukuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,8 maalia vastustajan nuottaan, joten hyökkäyspelaaminen on ollut hyvää. Iikka Kangasniemi on myös totuttuun tapaan ollut varsin tehokas.

Ottelussa nähdään maaleja

Tapparan pelit ovat olleet lähiaikoina sellaisia, että maalipaikkoja on nähty molemmissa kenttäpäädyssä useita, ja näin ollen ottelut ovat ryöpsähtäneet runsasmaaliseksi. Joukkueen puolustuksesta löytyy harvinaisen paljon aukkoja, eikä maalivahtipelaaminenkaan ole ollut riittävän hyvällä tasolla. Pelityyliltään kumpikaan ei pelaa puolustusvoittoista peliä, joten luvassa on jälleen kerran paljon maalipaikkoja, joihin on totuttu jo aikaisemminkin Tapparan peleissä. Kumpikin omistaa riittävän paljon tulivoimaa, että tässä ottelussa maaliverkot saadaan soimaan kunnolla. Liuskalle yli 4,5 maalia.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!