Banner Image
29.5 Maaottelu: Ruotsi – Suomi | Rutinoituneempi Ruotsi suosikki

2021-05-29 19:00:00

Ruotsi

Panos
3/5

Ruotsi ja Suomi kohtaavat EM-kisoihin valmistavassa ottelussa. Ottelu alkaa lauantaina klo 19.00.

Ruotsin joukkue valmis

Ruotsi koki kovan takaiskun etenkin henkisellä puolella jo ennen ensimmäistäkään kisaottelua, kun Zlatan Imbrahimovic joutui jättäytymään pois turnauksesta loukkaantumisen vuoksi. Joukkue valmistautuu nyt kisoihin ilman Zlatania, mutta on silti perusvarma – ja vahva joukkue. Suomen lisäksi joukkue kohtaa vielä Armenia ennen kisojen alkua.

Ruotsin tuloskunto on ihan mukava, sillä maajoukkue on kolmen ottelun voittoputkessa, ja maaliskuun lopulla pelatussa maaottelussa se kaatoi Viron 1-0. Kolmessa voitto-ottelussa Ruotsi on pitänyt maalinsa puhtaana, ja joukkueen tiivis puolustus onkin sen ehdoton vahvuus. Hyökkäyspäässä tekeminen välillä puuroutuu ja vaarallisille paikoille pääseminen on hankalaa, mutta parhaimmillaan Ruotsi on myös vaarallinen joukkue hyökkäyskolmanneksella.

Suomen hyökkäys täysi kysymysmerkki

Suomi lähtee EM-kisoihin valmistaviin otteluihin epävarmassa tilanteessa. Etenkin hyökkäyspäässä on epävarmuutta, kun sekä Teemu Pukki että Joel Pohjanpalo kärsivät loukkaantumisista. Marcus Forss on vielä Brentfordin mukana taistelussa Valioliigapaikasta, joten hyökkäysvoima maaotteluissa jättää paljon kysymysmerkkejä. Suomi varmasti kokeilee Ruotsia enemmän eri pelaajia eri pelipaikoilla ja näin ollen taso voi heitellä otteluiden välillä reilusti.

Suomi on pelannut neljä ottelua peräkkäin voitoitta, ja maaliskuussa se taipui Sveitsille maaottelussa hyvän taistelun jälkeen 2-3. MM-karsinnat alkoivat kahdella tasapelillä Bosnia&Hertzegovinaa ja Ukrainaa vastaan joka oli vähintäänkin kohtuullinen suoritus. Nyt kierrätystä tulee paljon ja taso voi olla huomattavasti parasta mahdollista kokoonpanoa heikompi.

Ruotsi suosikki kierrätyksestä huolimatta

Ruotsi nauttii suosikin asemaa Suomea vastaan, ja kuudesta viime kohtaamisesta neljä kertaa Ruotsi on juhlinut voittoa. Ruotsin maajoukkue kestää paremmin kierrätystä, kun taas Suomen peli ei kestä usean runkopelaajan poissaoloja. Ottelulla on vain ja ainoastaan valmistava tarkoitus lähestyviin EM-kisoihin, joten panostus molemmilla joukkueilla on maltillinen. Ruotsi on rutinoituneempi ja valmiimpi joukkue, ja nappaa niukan kotivoiton.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!