Banner Image
4.6 Maaottelu: Suomi – Viro | Huuhkajat ovat valmiina

2021-06-04 19:00:00

Suomi & ottelussa alle 3.5 maalia

Panos
2.5/5

Suomi kohtaa Viron viimeisessä valmistavassa maaottelussa ennen kauan odotettuja EM-kisoja. Ottelu alkaa klo 19.00.

Suomen joukkue valmis

Suomi pelasi viime viikonloppuna maaottelun kokeilupitoisella miehistöllä Ruotsia vastaan ja hävisi 2-0. Aikaisemmin kuluvalla viikolla Suomi julkaisi EM-joukkueensa ja Viroa vastaan kentällä nähtäneen jo paljon nimekkäämpi joukkue. Suomi on voittanut vain yhden kuudesta viime ottelustaan, mutta vastustajat ovat olleet kovia ja Suomen joukkueen pelissä on paljon hyviä elementtejä.

Suomen kokoonpanoa kannattaa tarkkailla ottelun alla, mutta Markku Kanerva peluuttanee runkomiehiään pienillä tvisteillä maustettuna. Kokoonpanotilanne joukkueessa on hyvä ja pelitapa selkeä, Huuhkajat ovat valmiita EM-kisoihin! Viroa vastaan pelitavan hienouksia viilataan ja lopulliset pelaajavalinnat avauskokoonpanon osalta selkeytyvät.

Virolla isoja ongelmia

Viro ei ole mukana EM-kisoissa, joten joukkueella ei isompaa agendaa maaottelussa ole. Joukkue aloitti MM-karsinnat kahdella tappiolla joten MM-paikan suhteen tilanne on heti alkuun vaikea. Viro voitti kesäkuun alussa Latvian 1-0, mutta ennen tätä tappioita tuli viidessä ottelussa peräkkäin.

Virolla on pieni mutta tiivis maajoukkue, eikä sillä ole isoja tähti joukkueessaan. Joukkue ei pysty pitämään palloa isäntiään vastaan vaan puolustaa ahkerasti. Joukkueen puolustus ei ole kaikista tiivein, ja omassa päässä soi reilusti. Hyökkäyspäässä on yhtä hiljaista, hyvin organisoituja joukkueita vastaan Viro ei montaa laadukasta paikkaa saa.

Suomi hakee voittoa

Suomi lähtee Viroa vastaan suosikkina. Viime aikojen kohtaamiset ovat sujuneet Suomen komennossa, vaikka Viro voittikin viimeisimmän kohtaamisen maaottelussa alkuvuodesta 2019. Suomi hioo kuvioitaan kuntoon EM-kisoja varten ja kentällä nähdään varmasti terävämpi ja tehokkaampi joukkue kuin Ruotsia vastaan. Suomi ei jää ottelussa maaleitta vaan pelaa vakuuttavan viimeistelyottelun, nojaten etenkin vahvaan puolustuspeliinsä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!