Banner Image
23.11. Mestarien liiga: Young Boys – Atalanta | Vierasjoukkue hyökkää voittoon

2021-11-23 22:00:00

Atalanta

Panos
2.5/5

Mestarien liigassa ratkaisujen hetket lähestyvät, kun alkulohkojen toiseksi viimeinen kierros pelataan. Tiistaina Young Boys taistelee isoista pisteistä Atalantaa vastaan F-lohkon ottelussa.

Young Boys lohkon jumbona

Young Boys on F-lohkon viimeisenä saldolla 1-0-3. Ainoan voittonsa Mestarien liigassa joukkue otti avauskierroksella Manchester Unitedia vastaan, jota edesauttoi Unitedin punainen kortti jo ensimmäisellä puoliajalla. Voiton jälkeen Young Boys on hävinnyt Villarealille kahdesti ja Atalantalle kerran. Maaliero Young Boysille on 3-8 ja käytännössä joukkue taistelee enää alkulohkon kolmannesta sijasta ja paikasta Eurooppa-liigan pudotuspeleihin.

Young Boysin viime aikojen vire on heikko, sillä kuuden ottelun saldo näyttää lukemia 1-1-4. Peli ei ole kulkenut parhaalla mahdollisella tavalla myöskään Sveitsin pääsarjassa, sillä joukkue on neljäntenä, kuusi pistettä sarjakärkeä perässä. Young Boys on heppoista kaliiberia europeleissä, eikä joukkueella ollut lohkossa alunperinkään suuria menestymisen mahdollisuuksia. Joukkueella on iso kasa pelaajia poissa kokoonpanosta loukkaantumisten vuoksi, josta on annettava isännille miinusta.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Atalanta edelleen kisassa mukana

Atalanta kamppailee edelleen toisesta jatkopaikasta Mestarien liigan pudotuspeleihin. Joukkue on Mestarien liigaan alkulohkossaan kolmantena viidellä pisteellä, edellä ovat Manchester United ja Villareal seitsemässä pisteessä. Atalantan alkulohko on ollut tasainen saldolla 1-2-1 ja maaliero on 7-7. Joukkue on pystynyt toistaiseksi voittamaan ainoastaan Young Boysin kotonaan, mutta haastanut myös Villarealin ja Unitedin tosissaan haalimalla molemmilta jo yhden tasapelipisteen.

Atalanta kilpailee samaan aikaan myös Seria A:n kärkitaistossa. Joukkue on neljäntenä, seitsemän pistettä sarjakärkeä perässä. Atalantan peliä on ollut ilo seurata jo useita vuosia, sillä joukkue pelaa rohkeasti ylöspäin, joka on näkynyt myös korkeina maalilukemina otteluissa. Joukkue on osunut ahkeraan niin Serie A:ssa kuin Mestarien liigassakin, eikä joukkueella ole ainoastaan yhtä maalitykkiä, vaan Mestarien liigassa Atalantalla on seitsemän eri maalintekijää. Sivussa Atalantalta on mm. maalintekijä Robin Gosens, mutta kokoonpanotilanne on isäntiä huomattavasti parempi.

Vierasvoitto todennäköisin lopputulos

Young Boys alkaa olla pakkovoiton edessä, mikäli se haluaa taistella muusta kuin lohkon viimeisestä sijasta. Joukkuet kohtasivat viimeksi syyskuussa, jolloin Atalanta voitti kotonaan 1-0. Atalanta on vieraskentällä suosikki, sillä se on pystynyt myös vieraissa esiintymään vahvasti ja olemaan vaarallinen hyökkäyspäässä. Vierasvoitolle tarjotaan oikein pelattavaa kerrointa, Atalantan motivaatio on korkealla, sillä voitolla se pystyy toden teolla kiusaamaan lohkon muita joukkueita taistelussa jatkopaikasta.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!