Banner Image
28.9 Mestarien liiga: AC Milan – Atletico Madrid | Laadukkaat puolustukset vastakkain

2021-09-28 22:00:00

Alle 2.5 maalia

@1.770

Panos
2.5/5

Mestarien liigassa pelataan toinen ottelukierros. Tiistaina AC Milan kohtaa Atletico Madridin klo 22.00 alkavassa ottelussa.

AC Milan ei saa enää hukata pisteitä

AC Milan pelasi avauskierroksella kova ottelun Liverpoolia vastaan ja ehti käydä ensimmäisen puoliajan lopulla jo 2-1-johdossa. Liverpool tuli lopulta rinnalle ja ohi, mutta Milan näytti vaarallisuutensa ottelussa. B-lohko on vaikea lohko, ja mikäli Milan häviää toisen ottelun peräkkäin, muuttuu jatkopaikan saalistaminen entistä vaikeammaksi.

Milan on avannut myös Serie A-kauden upeasti ja on mukana sarjan kärkitaistossa saldolla 5-1-0. Milan pelaa vahvasti ylöspäin ja haluaa johtaa pelin virtausta, mutta välillä puolustaminen unohtuu lähes kokonaan ja riskit omassa päässä ovat suuret. Serie A:ssa puolustaminen on kuitenkin ollut kautta linjan laadukasta. Milanin terveystilanne on heikohko, sillä sivussa jatkavat ainakin Ibrahimovic, Plizzari, Krunic sekä mahdollisesti Kjaer. Mikäli kaikki poissaolot toteutuvat, tulee tästä miinusta isännille.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Atletico sortuu tuhlailuun

Atletico Madrid aloitti Mestarien liigassa maalittomalla tasapelillä FC Portoa vastaan. Atletico on jo oikeastaan vuosikymmenen ajan puolustanut erittän tiiviisti ja kurinalaisesti, mutta aina välillä joukkueen hyökkäys sortuu tehottomuuteen ja paikkojen tuhlailuun. Joukkue on kuitenkin niin laadukas, että se on yhdessä Liverpoolin kanssa suosikki etenemään kevään pudotuspeleihin lohkostaan.

La Ligassa Atletico on tutusti mukana kärkitaitossa, vaikka hävisikin viikonloppuna vieraskentällä Alavesille 0-1. Luis Suarez sekä Antoine Griezmann ovat isossa roolissa joukkueen menestyshaaveissa, myös portugalilainen Joao Felix on mielenkiintoinen nimi joukkueen hyökkäyspäässä. Poissaolojen suhteen tilanne on huomattavasi kotijoukkuetta parempi, sivussa ei ole ison profiilin pelaajia.

Laadukkaat puolustukset vastakkain

AC Milan on tiukassa paikassa, sillä toisen tappion myötä paikka kevään pudotuspeleihin mutkistuisi huomattavasti. Joukkueet ovat kohdanneet kerran aikaisemmin, kun kevään 2014 Mestarien liigan pudotuspeleissä Atletico oli molemmissa osa-otteluissa parempi. Molemmat joukkueet ovat omissa kotimaan sarjoissa päästäneet alle maalin per peli, ja etenkin Atletico osaa myös vieraskentällä puolustamisen salat. Vaikka MIlanilla on enemmän paineita, ei se riskeeraa turhaan, ja kotijoukkueen poissaolot syövät kotietua hieman pois.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!