Banner Image
24.11. Mestarien liiga: Besiktas – Ajax | Vierasjoukkue hurmaa loistavilla esityksillään

2021-11-24 19:45:00

Ajax & ottelussa yli 2.5 maalia

Panos
2/5

Mestarien liigan C-lohkossa lohkon viimeinen Besiktas kohtaa lohkokärki Ajaxin jo klo 19.45 alkavassa ottelussa.

Besiktaksen vaikea syyskausi

Besiktas on ajautunut ennakkoon vaikeassa lohkossa vaikeaan tilanteeseen, kun neljän ottelukierroksen jälkeen joukkue on edelleen voitoitta saldolla 0-0-4 ja maaliero on murheellinen 2-12. Joukkueella ei ole enää realistisia mahdollisuuksia jatkoon, eikä edes lohkon kolmas sija ja sitä kautta eteneminen Eurooppa-liigan pudotuspeleihin ole todennäköistä. Besiktas on muutenkin huonossa vireessä, sillä kuuden viime ottelun saldo on 1-0-5 ja joukkue tarpoo neljän ottelun tappioputkessa.

Turkin liigassa Besiktas on vasta yhdeksäntenä, kaukana kovimman kärjen taistoista. Kuluva kausi on ollut joukkueella erittäin vaikea, eikä peliesitykset ole luvanneet parempaa missään vaiheessa. Mestarien liigassa Besiktas on jäänyt jo kahdesti rumasti Sporting CP:n jalkoihin, sekä hävinnyt myös Dortmundille ja Ajaxille kertaalleen. On paljon mahdollista, ettei joukkua saa yhtään voittoa tai edes pistettä kasaan tällä Mestarien liigan visiitillä. Michy Batshuayi on edelleen sivussa loukkaantumisen vuoksi, ja hyökkääjän poissaolo satuttaa isolla tavalla joukkueen menestyshaveita.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Ajax lohkovoitossa kiinni

Ajax johtaa C-lohkoa upean syksyn jäljiltä ja on lähellä varmistaa lohkovoitto jo viidennellä pelikierroksella. Joukkueen saldo Mestarien liigassa on 4-0-0 ja maaliero mukava 14-2. Ajax on osoittanut useaan otteeseen sisukkuutensa, sillä Dortmund-voitot eivät tulleet helpolla isoista lukemista huolimatta. Ajax on kaatanut Dortmundin vieraissa 3-1, kotonaan 4-0, Besiktaksen kotona 2-0 ja Sportingin vieraissa 5-1. Ajax pelaa erittäin viihdyttävää ja ennen kaikkea tehokasta peliä, jossa se pystyy hyödyntämään luomansa maalipaikat upealla tavalla. Erik ten Hag on tehnyt Ajaxin peräsimessä upeaa työtä, ja voi olla että manageria viedään kauden jälkeen isompiin ympyröihin.

Ajax on tiukasti mukana myös Hollannin pääsarjan kärkitaistossa. Tällä hetkellä Ajax johtaa sarjaa tasapistein PSV Eindhovenin kanssa, mutta kotimaan sarjassa myös joukkueen peli on ollut tehokasta. Kolmentoista kierroksen jälkeen Ajax on tehnyt upeat 42 maalia ja päästänyt vain 2. Sebastian Haller on osunut Ajaxille Hollannin pääsarjassa, mutta ruuti on ollut kuivaa myös Mestarien liigassa, kasassa on jo peräti seitsemän osumaa. Ajaxilla on käsissään erittäin kova joukkue, jolla on aidosti mahdollisuudet edetä Mestarien liigassa pitkälle.

Ajax haluaa naulata lohkovoiton

Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen syksyllä, jolloin Ajax oli vahvempi maalein 2-0. Ajax on osoittanut kuuluvansa Euroopan kärkijoukkueisiin, kun taas Besiktaksella on ollut todella vaikeaa oikeastaan koko syyskauden ajan. Joukkueiden vire osoittaa täysin eri suuntiin, ja Ajax on osoittanut että se pystyy myös vieraskentällä tehoihin. Vierasvoitto ja Ajaxin kaksi tai useampaa maalia ovat mielenkiintoisia pelikohteita, vierasjoukkue haluaa varmistaa lohkovoiton nappaamalla jälleen kolme pistettä.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!