Banner Image
29.5 Mestarien liiga: Manchester City – Chelsea | Tuttu pari vastakkain

2021-05-29 22:00:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2.5/5

Mestarien liigan päättyy kuluvan kauden osalta lauantaina, kun finaalissa kohtaavat Manchester City ja Chelsea klo 22.00 alkaen.

Cityn vahva kausi

Manchester Cityn kausi on ollut komea tähän asti. Joukkue valloitti jo suvereeniin tyyliin Valioliigan sekä EFL Cupin ja hakee nyt himoittua Mestarien liigan voittoa. City varmisti jo useampi kierros ennen Valioliigan päätöstä mestaruuden, joten joukkue on pystynyt valmistautumaan Mestarien liigan finaaliin rauhassa.

Cityllä on käytössään todella laadukas miehistö, ja joukkueella on kiistämättä materiaalietu myös Chelseaan nähden. Mestarien liigan välierissä City raivasi tieltään PSG:n yhteismaalein 4-1 ja samoin luvuin kaatui myös puolivälierissä Dortmund. City on tällä kaudella petrannut kovasti myös puolustuspeliään ja sillä onkin käytössään erittäin laadukas ja taisteleva puolustus. Myös hyökkäyspäässä on laatua, kun Phil Foden, Kevin De Bruyne ja Riayd Mahrez pyörittävät peliä.

Chelsean uusi tuleminen

Chelsean kausi jakaantuu selkeästi kahteen jaksoon. Frank Lampardin alaisuudessa joukkueen peli meni umpisolmuun, ja Thomas Tuchelin otettua komennon muuttui tuloskunto välittömästi. Tuchel sai Chelsean puolustuspelin timanttiseen kuntoon ja Valioliigassa joukkue kiri neljänneksi ja ensi kauden Mestarien liigaan. Joukkue eteni myös FA Cupin finaaliin, mutta tällä kertaa Leicester oli liian vahva joukkue.

Chelsea on erittäin laadukas joukkue, joka osaa puolustaa erittäin kurinalaisesti. Thiago Silva johtaa puolustusta, mutta Mendy maalilla on ollut myös loistava hankinta. Kysymysmerkit Chelsealla on hyökkäyspäässä, sillä selkeästä pallonhallinnasta huolimatta maalinteko on tuottanut välillä tuskaa. Timo Werner saanee aloituspaikan kärjestä, ja Werner on kevätkaudella löytänyt jo hieman tehoja. Mikäli City pitää tuttuun tapaan paljon palloa, vastaiskupelaaminen sopii nyky-Chelsealle jopa paremmin.

Tasaista luvassa

Manchester City ja Chelsea ovat kohdanneet tänä keväänä jo kahdesti, ja hieman yllättäen Chelsea on voittanut molemmat kohtaamiset. FA Cupin välierässä Chelsea oli parempi 1-0-lukemin ja Valioliigassa voitto irtosi lukemin 2-1. Molemmat joukkueet lähestyvät peliä riskejä kaihtaen ja oletettavaa on, että joukkueiden tiivistä puolustusta on erittäin haastava murtaa. Hyökkäysvoimaa löytyy yllin kyllin, mutta ottelun luonne tarjoaa mahdollisuuden varovaiseen, tarkkailevaan alkuun. Mikäli ottelu etenee pidemmän aikaa 0-0 – tuloksessa, voi yksikin maali riittää voittoon. Kokoonpanotilanne kummallakin joukkueella on loistava, Cityn Ilkay Gundogan saattaa olla sivussa, joka olisi kyllä iso menetys. Haetaan vähämaalisesta ottelusta peli-ideaa, sen verran tuttu taistelupari kohtaa kolmannen kerran tänä kevään.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!