Banner Image
5.5. MLB: Miami Marlins – Arizona Diamondbacks | Isännät vahvoilla

2021-05-05 01:40:00

Miami Marlins

Panos
3/5

Smithin vire laskussa

Riley Smith aloittaa kauden kuudennen ottelusan Arizonan syöttäjänä tiistai-iltana. Nuoren oikeakätisen syöttäjän viime matsi meni penkin alle, kun hän antoi kolme juoksua neljässä vuoroparissa Padresia vastaan, kun Diamondbacks hävisi lukemin 3-12. Smith aloitti kauden vahvasti. Hänen ERA on 4.76 ja WHIP 1.56, mutta tiistain ottelu on hänen ensimmäinen Marlinsia vastaan. Smithin voitto/tappio -tilasto on kuluvalta kaudelta 1/1 ja hän on syöttänyt yhteensä 17 vuoroparissa.

Marlins-ottelu käynnistää Arizonan kolmen ottelun mittaisen vieraskiertueen, jota ennen joukkue pelasi seitsemän ottelua putkeen kotonaan. Näistä otteluista käteen jäi neljä voittoa ja kolme tappiota. Viimeisimmän voittonsa Arizona otti sunnuntaina, kun se voitti Colorado Rockiesin jännittävien vaiheiden jälkeen. Tiistain otteluun Arizona saa muutaman paluumuuttajan, kun Tim LoCastro ja Christian Walker palaavat pelaavaan kokoonpanon pienen tauon jälkeen.

Hyvävireinen Alcantara saa vastuuta

Sandy Alcantara on Marlinsin valinta syöttökummulle Arizonaa vastaan tiistaina. Alcantara on pelannut kauden aikana seitsemässä matsissa, ja viime ottelussaan hän oli todella hyvä. Brewers sai lyötyä vain kaksi juoksua ja viisi osumaa Alcantaran syöttöihin seitsemän vuoropairin aikana. Oikakätinen Alcantara on ollut alkukauden aikana itse varmuus, sillä hänen ERA on 3.19 ja WHIP on niinkin hurja kuin 0.98.

Lyöjäosastolla Jesus Aguilar on jatkanut dominanssiaan lyömällä kuusi home runia yhdeksään viime otteluun. Kokenut vetraani on kantanut Marlisin hyökkäystä, sillä kuuden HR:n lisäksi hän on lyönyt 23 RBI:ta .958 OPS:lla.

Marlinsin ongelmana on alkukauden aikana ollut epätasaisuus, mutta syyttävä sormi osoittaa varmasti myös haastavaa otteluohjelmaa. Marlins on pelannut vai 11 ottelua 27:sta kotonaan, ja tiistai-illan ottelu on joukkueen ensimmäinen kotimatsi 10 ottelun mittaisen vieraskiertueen jälkeen.

Marlins vahvoilla kotonaan

Marlins palaa kotistadionilleen pitkän tauon jälkeen, ja odotamme isäntien nappaavan ottelusta voiton. Miamin aloittava syöttäjä Alcantara on ollut alkukauden aikana jäätävä, jättäen vastustajat kahteen tai vähempään juoksuun kahdessa edellisessä startissaan. Marlins on myös voittanut kolme ottelua neljästä viime matsista, joissa Alcantara on aloittanut syöttökummulla.

Kaiken lisäksi Arizonan puolella aloittaa yön ottelussa Smith, joka ei ole vakuuttanut. Marlins-hyökkäyksen pitäisi pystyä lyömään Smith maanrakoon vaivattomasti, jonka vuoksi lapulle napataan Marlinsin voittoa reippaalla panoksella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!