Banner Image
12.10. MM-karsinta: Kazakstan – Suomi | Huuhkajat pakkovoiton edessä

2021-10-12 17:00:00

Suomi

Panos
2.5/5

Tiistain ensimmäisessä MM-karsintaottelussa Kazakstan isännöi Suomea D-lohkon kamppailussa. Ottelu alkaa klo 17.00.

Kazakstan lohkon jumbona

Kazakstan on tasaisessa D-lohkossa viimeisenä saldolla 0-3-3. Joukkueella on Suomen jälkeen vielä jäljellä ottelu Ranskaa vastaan, joten lohkon viimeinen sija näyttää hyvin todennäköiseltä. Kazakstanilla on ollut lohkossa kiusaajan rooli, sillä joukkue on pelannut kahdesti Ukrainan kanssa tasan ja kerran Bosnia ja Hertsegovinan kanssa.

Kazakstan on päästänyt lohkossa eniten maalej, kuuteen otteluun maaleja omaan verkkoon on mennyt kymmenen, ja tehtyjä on kasassa viisi. Kazakstan on kohtalaisen kaukana Euroopan kärjestä, eikä tulevaisuuden näkymät ole yhtään sen paremmat. Kazakstan on virheherkkä puolustuspäässään, mutta hyökkäyspäässä joukkueella on hyviä aihioita. Suomen tasoista joukkuetta vastaan Kazakstan vetäytyy ja satsaa vastahyökkäyksiin.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Suomella ikävä tappio Ukrainaa vastaan

Suomi koki harmittavan 1-2-tappion Ukrainalle lauantaina. Tappion myötä Suomi putosi lohkossa neljänneksi, kolmen pisteen päähän lohkon toisesta sijasta. Kaikki on silti omissa käsissä jatkokarsintapaikan suhteen, mutta unelmat vaativat toteutuakseen voiton Kazakstanista. Ukrainaa vastaan aikaisemmin tiiviinä totuttu tunteman puolustus rakoili ja mm. Joona Toiviolle sattui useampi näkyvämpi virhe. Hyökkäyspäässä on hyviä aihioita ja kärkipari Pukki-Pohjanpalo pelaa hyvin yhteen.

Kuluvissa karsinnoissa Suomen kaikki maalit ovat olleet joko Pukin tai Pohjanpalon tekemiä, ja taustalta olisi hyvä nousta myös muita vastuunkantajia maalinteon suhteen. Suomen peli on kaikkinensa viime tappioista huolimatta hyvin tasapainossa ja yleensä 1-2 maalia riittää ottelun voittoon kun puolustus pelaa omalla tasollaa. Alho loukkasi itseään Ukrainaa vastaan ja ei ole todennäköisesti pelikunnossa Kazakstania vastaan.

Historia Suomen puolella

Suomi on vieraskentälläkin suosikki Kazakstania vastaan. Joukkueet ovat kohdanneet kautta aikain kolmesti, ja Suomi on voittanut kaikki kohtaamiset. Viimeisin kohtaaminen Kazakstania vastaan oli syyskuussa, jolloin Suomi voitti Helsingissä 1-0. Suomella oli paikkoja useampiinkin osumiin ja vieraskentällä pakkovoiton edessä oleva Suomi nähtäneen agressiivisena ja voitontahtoisena tiistaina. Suomi on lähempänä voittoa tiiviimmin puolustuspelin ja maailmanluokan hyökkäyskaksikon voimin.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!