Banner Image
1.9 MM-karsinta: Portugali – Irlanti | Kotijoukkue kuskin paikalla

2021-09-01 21:45:00

Portugali -1

Panos
3/5

Portugali lähtee A-lohkon kärjestä MM-karsintojen seuraavaan otteluun, kun vastassa keskiviikkona on Irlanti. Ottelu alkaa klo 21.45.

Portugali vaikeasti kaadettava

Portugali aloitti karsinnat vahvasti, kun keväällä kolmen ottelun jälkeen saldo näytti lukemia 2-1-0. Voitot irtosivat Azerbaidzanista ja Luxemburgista, Serbian kanssa pelattiin 2-2-tasapeli. Kesän EM-kisat päättyivät pettymykseen, kun Belgia tiputti Portugalin neljännesvälierissä. Portugali on tottunut menestymään kansainvälisen jalkapalloilun huipulla, ja arvokisakarsinnoissa joukkue on tehnyt takuuvarmaa työtä.

Cristiano Ronaldo on joukkueensa ehdoton tähti, mutta taustalta on löytynyt mm. Liverpoolissa maaleja iskevä Diego Jota sekä Joao Felix, puolustuspäässä taas Ruben Dias pitää paketin kasassa. Portugalilla on erittäin laadukas ryhmä, mutta aivan ehdottomiin kärkimaihin hieman kapea. Irlannin tasoiset joukkueet Portugali on normaalisti kaatanut vaivoitta.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Irlannin heikko startti

Irlannin MM-karsinnat ovat alkaneet kahdella tappiolla, kun joukkue taipui sekä Serbialle että Luxemburgille. Viiden joukkueen lohkossa Irlanti on neljäntenä, eroa kärkikaksikkoon on jo seitsemän pistettä ja MM-kisapaikka vaikuttaa erittäin epätodennäköiseltä. Irlannin peli etenkin puolustussuuntaan ei pysy kasassa täyttä 90-minuuttista, virheitä sattuu puolustuslinjassa, taitavampia hyökkääjiä vastaan.

Portugali nappaa voiton

Portugali lähtee selkeänä suosikkina kotiotteluunsa, joukkue taistelee vielä Serbiaa vastaan lohkovoitosta ja varmasta MM-paikasta, joten motivaatiota löytyy kyllä. Joukkueet eivät ole viime vuosina kohdanneet usein, sillä viimeisin keskinäinen ottelu vuonna 2014 päättyi Portugalin 5-1-voittoon. Portugali pitää palloa, mutta osaa puolustaa myös erittäin laadukkasti ja varmasti. Irlanti häviää jälleen ja jää erittäin todennäköisesti ottelussa ilman maaleja.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!