Banner Image
8.9 MM-karsinta: Valko-Venäjä – Belgia | Belgian maalintekotalkoot jatkuvat

2021-09-08 21:45:00

Belgia ensimmäisenä 3 maalia

Panos
3/5

Valko-Venäjä kohtaa vahvan Belgian MM-karsinnoissa keskiviikkona. Ottelu alkaa klo 21.45.

Valko-Venäjä heikossa vireessä

Valko-Venäjä on kaukana MM-kisapaikasta nykyisissä karsinnoissa. Joukkue on pelannut neljä ottelua saldolla 1-0-3 ja sijoitus on neljäs viiden joukkueen lohkossa. Karsintojen ainoa voitto on tullut lohkon viimeisenä olevaa Viroa vastaan, mutta muuten joukkueen taival on ollut kivikkoinen. Syyskuun karsintaotteluissa tappiot tulivat Tsekille ja Walesille. Molemmat tappiot tulivat maalin erolla, joten Valko-Venäjä on taistellut jokaisessa ottelussa.

Vitali Lisakovich on takonut Valko-Venäjälle kolme osumaa karsinnoissa, mutta joukkue ei missään nimessä muuten kuulu Euroopan huippujoukkueisiin. Maaliero joukkueella näissä karsinnoissa on 6-14, johon vaikuttaa toki Belgialle koettu vierastappio lukemin 0-8! Valko-Venäjä on muutenkin huonossa vireessä Belgia-ottelun alla, sillä joukkue pelaa neljän peräkkäisen tappion putkessa.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Belgia matkalla MM-kisoihin

Belgia johtaa karsintalohkoa selvällä kuuden pisteen erolla toisena olevaan Tsekkiin. Viiden ottelun saldo on 4-1-0 ja maaliero murskaava 20-4. Näillä esityksillä Belgia on vahvasti matkalla MM-kisoihin, kuten FIFA-rankingin ykkösmaalta sopii odottaa. Belgia on alati vaarallinen vastustaja kenelle tahansa ja etenkin joukkueen keskikenttä ja hyökkäys pursuaa taitoa.

Ykköskärki Romelu Lukaku on iskenyt neljässä pelaamassaan ottelussa viisi osumaa, mutta taustalla myös Hans Vanaken on osunut kolmesti ja usea muukin pelaaja vähintään kerran. Belgia osaa halutessaan pelata mös puolustussuuntaan vahvasti, mutta peleistä on viime aikoina muodostunut maalirikkaita otteluita, joissa molemmissa päissä on verkko soinut. Viroa vastaan Belgia nappasi komean 5-2-voiton ja Tsekki kaatui tyylipuhtaasti 3-0.

Belgia vieraissakin suuri suosikki

Belgia on vieraissakin selkeä suosikki Valko-Venäjää vastaan. Joukkueet ovat kohdanneet vain kerran, kun viime keväänä Belgia hoiti oman kotiottelunsa peräti 8-0. Maalirikas ottelu tullaan jälleen näkemään etenkin vierasjoukkueen osalta, joten pelimerkkejä voi iskeä hyvin Belgian runsasmaalisen voiton puolesta. Odotettavissa on Belgian pallonhallintaa ja luomistaan maalipaikoista joukkue tehnee kolmesta viiteen maalia.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!