Banner Image
11.10. MM-karsinta: Valko-Venäjä – Tshekki | Tshekki tarvitsee voiton

2021-10-11 21:45:00

Tshekki 1-2 maalia

Panos
2.5/5

MM-karsinnat jatkuvat heti maanantaina, kun lohkonsa viimeinen Valko-Venäjä kohtaa Tshekin klo 21.45 alkaen lohko E:n kamppailussa.

Valko-Venäjä ei vakuuta

Valko-Venäjän futiksella ei mene lujaa tällä hetkellä. Joukkue on hävinnyt kuusi ottelua peräkkäin, sekä on viimeisenä MM-karsintalohkonsa viimeisenä saldolla 1-0-5. Joukkue on pystynyt vain vaivoin viimeistelemään maalin per peli-tahdilla karsinnoissa, mutta päästänyt samalla lähes kolme osumaa ottelua kohden. Syksyn MM-karsintaotteluissa joukkue on jo hävinnyt Tsekille, Walesille, Belgialle ja viimeisinpänä Virolla lukemin 0-2.

Karsintojen ainoa voitto Valko-Venäjällä on toistaiseksi kotivoitto Virosta, mutta voitosta huolimatta joukkuetta näyttäisi kutsuvan karsintalohkonsa viimeinen sija. Vitali Lisakovich on kolmella maalillaan joukkueensa tehokkain maalintekijä, mutta Valko-Venäjän joukkue ei mahdu millään Euroopan top 25-seurojen joukkoon materiaalinsa tai pelisuunnitelmansa puolesta.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Tshekki kiinni jatkokarsintapaikassa

Tshekki pelasi kovan ottelun Walesia vastaan perjantaina ja nousi 2-2-tuloksella karsintalohkonsa toiseksi, tasapistein Walesin kanssa. Viro ja Valko-Venäjä alkavat olla ulkona MM-kisapaikasta mutta Tshekin jalkapallo on näyttänyt elpymisen merkkejä ja joukkue voi hyvinkin napata lohkonsa kakkossijan lohkovoittoa kohti menevän Belgian takana. Tshekin saldo karsinnoissa on tähän mennessä 2-2-2.

Tshekin joukkueessa pelaa useampi mm. Valioliigassa pelaava pelaaja, kun Tomas Soucek, Matej Vydra ja Vladimir Coufal ottavat roolia myös maajoukkuessa. Joukkueen suurin tähti on kuitenkin EM-kisoissa läpi lyönyt ja Bundesliigassa pelaava Patrik Schick. Nuori hyökkääjä on isossa roolissa Tshekin menestyshaaveiden kannalta, ja joukkue tarvitsee loppukarsinnoisa tähtensä tehoja taistelussa Walesia vastaan.

Vierailijoilla pakkovoiton paikka

Valko-Venäjä on auttamatta altavastaajan asemassa Tshekkiä vastaan, joka tekee jonkinlaista uutta tulemista jalkopallomaailman huipulle. Tshekki on vienyt joukkueiden kaikki viisi keskinäistä kohtaamista, kuluvien karsintojen kotiottelun Tshekki voitto 1-0. Valko-Venäjän puolustus aukeaa melko helposti ja Tshekki on Soucekin johdolla vaarallinen peli- ja erikoistilanteissa, eikä vierasjoukkueen voitolle pitäisi olla isoja esteitä. Valko-Venäjä pystyy kotonaan puolustamaan suht hyvin, joka saattaa pitää lukemat maltillisena. Tshekki kohtaa tämän jälkeen vielä Viron, ja tilauksessa on täydet kuusi pistettä näistä kahdesta karsintaottelusta.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!