Banner Image
23.5. NBA: Denver Nuggets – Portland Trail Blazers | Nuggets vaikeuksissa?

2021-05-23 05:30:00

Portland Trail Blazers ml

Panos
2/5

Trail Blazers ilmiliekeissä

Portland saapuu otteluun erinomaisessa vireessä, sillä joukkue on voittanut 10 viime pelistään kahdeksan. Voitot eivät ole olleet mitä tahansa voittoja, sillä joukkue on pelannut otteluissa erinomaista koripalloa ja kaatanut muun muassa Utahin ja Denverin. Edellä mainittujen joukkueiden lisäksi Portland kaatoi myös itäisen konferessin kakkosen Brooklyn Netsin sekä Los Angeles Lakersin 7. toukokuuta.

Trail Blazers teki runkosarjan aikana NBA:n viidenneksi eniten pisteitä (116.1 pistettä). Heittoprosenteissa joukkue oli vasta sarjan 23. paras joukkue 45.3 prosentilla, mutta kolmostilastoissa Portland oli sarjan 5. paras.

Damian Lillard oli Portlandin ykköspyssy runkosarjan aikana 28.8 pisteen ottelukohtaisella keskiarvollaan, ja hän johti myös syöttötilastoja syöttämällä 7.5 kertaa per ottelu. CJ McCollum oli pistetilaston toinen 23.1 pisteen keskiarvollaan. Myös Carmelo Anthony oli tehokas penkkimies 13.5 keskiarvollaan. Zach Collins on PTB:n ainoa merkittävä poissaolija.

Nuggetsin viime viikkoja leimannut epätasaisuus

Nuggetsin otteet toukokuun alussa nostivat epäilyksen pilviä joukkueen ylle. Se hävisi neljästä kuun alkupuolella pelaamastaan ottelusta kolme, ja kun tappiot tulivat Utahin, Lakersin sekä Brooklynin kaltaisille potentiaalisille playoff-vastustajille, aiheutti se faneille suurta huolta. Nuggets käänsi kuitenkin kurssinsa näiden tappioiden jälkeen, ja sen voitto/tappio -tilasto kymmenestä viimeisestä ottelusta olikin 6/4.

Denver oli runkosarjan aikana kahdeksanneksi paras joukkue niin hykkäys- kuin puolustuspäässä koko NBA:n mittapuulla. Joukkue heitti 48.5%:n teholla, ollen neljänneksi tehokkain joukkue. Kolmoset upposivat sukkaan 37.7 prosenttisesti ja vapaaheitoissa joukkue oli seitsemänneksi tehokkain.

Nikola Jokic kantoi tuttuun tapaan suurinta pistevastuuta Nuggets-hyökkäyksessä 26.4 pisteen, 10.8 reboundin ja 8.3 syötön ottelukohtaisella keskiarvollaan. Jamal Murray oli joukkueen toiseksi tehokkain pistemies 21.2 pisteellään, ja hänen takanaan Michael Porter Jr nakutti pisteitä 19.0 pisteen keskiarvolla. Austin Rivers oli runkosarjan loppupuolella sivussa Nuggetsin riveistä, mutta hänen odotetaan olevan kunnossa yön ottelussa.

Vahvat joukkueet vastakkain

Nuggets on mielenkiintoinen joukkue. Nikola Jokic esitti runkosarjan aikana upeita otteita, ja hän onkin yksi MVP kanditaateista, mutta Portland ei tule olemaan denveriläisille helppo pala purtavaksi.

PTB on pelannut niin sanottua playoff-koripalloa jo kuukauden päivät, sillä joukkueen täytyi voittaa käytännössä katsoen kaikki runkosarjan loppupuolen pelit playoff-paikan varmistamiseksi. Portland on todella kokonaisvaltainen joukkue, jonka vuoksi uskomme joukkueen mahdollisuuksiin myös yön ottelussa. Pelilapulle napataan PTB:n voittoa herkullisella kertoimella, ja esiin täytyy nostaa myös se, että joukkue on voittanut neljästä viime Denver-vierasottelustaan jokaisen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!