Banner Image
29.4. NBA: Miami Heat – San Antonio Spurs | Vahvat puolustukset vastakkain!

2021-04-29 03:00:00

Alle 210.0 pistettä

Panos
2/5

San Anto Spurs jatkaa vieraskiertuettaan torstain vastaisena yönä, kun joukkue matkaa Miami Heatin vieraaksi American Airlines Arenalle. Molemmat joukkueet taistelevat kynsin ja hampain paikasta pudotuspeleihin, jonka ansiosta yön ottelun ennakkoasetelmat ovat hyvin mielenkiintoiset.

Spursilla on kulkenut vieraissa

Spurs kaatoi viime ottelussaan jännittävien vaiheiden jälkeen Washington Wizardsin jatkoajalla, mutta ottelusta jäi Gregg Popovichin miehistölle käteen myös negatiivisia asioita. Derrick White loukkasi nilkkansa kesken ottelun, eikä tähtipelaajan paluupäivämäärä ole vielä tiedossa. Whiten loukkaantuminen on Spursille kova takaisku, sillä 26-vuotias takamies on tehnyt tällä kaudella keskiarvolta yli 15 pistettä ottelua kohden. Hänen paikkansa avausviisikosta ottanee Spurs-kulttipelaaja Patty Mills, joka on toki kelpo korvaaja, sillä myös hän on tilastoinut yli 10 pistettä ottelua kohden.

Spursin loppuohjelma on vaikea, mutta vieraskentällä joukkueella on kulkenut. Valtaosa voitoista on otettu vierasparketeilla, jonka vuoksi joukkue tulee varmasti tähän otteluun kovat piipussa. DeMar DeRozanin täytyy ottaa joukkue entistä voimakkaammin reppuselkäänsä, sillä Whiten loukkaantumisen myötä jenkkitähden tulee kantaa entistä enemmän tulosvastuuta. Tämä ei toki ole mikään uusi tehtävä DeRozanille, eikä valtavan vastuun pitäsi koitua hänelle ongelmaksi.

Heatin hyökkäys ei pisteillä juhli

Viime viikkojen vaikeuksista huolimatta Heat on edelleen tiukasti mukana taistelussa Playoff-paikasta. Joukkue on vain yhden voiton Boston Celticsiä perässä, ja ohittamalla bostonilaiset he onnistuisivat välttämään Play-In -turnauksen ja nappaamaan suoran paikan pleijareihin.

Victor Oladipon poissaollessa Kendrick Nunn on noussut arvoon arvaamattomaan. Nunn on takonut viimeiseen yhdeksään otteluun pisteitä 16 pisteen keskiarvolla. Nunnin noususta huolimatta Heatilla on silti ollut ongelmia hyökkäyspelaamisessaan, sillä joukkueen rosterista ei löydy tulivoimaa tarpeeksi laajalta säteeltä. Tätä se on toki paikannut erinomaisella puolustuspelaamisellaan, ja Heatilla onkin tilastojen valossa NBA:n viidenneksi paras puolustus.

Hyökkäyspelaamisen nihkeyttä kuvaa mainiosti se, että Heat on onnistunut tekemään 110 pistettä tai enemmän vain kahteen otteluun viimeisimmän 11 ottelun aikana. Tämän rajan Heat rikkoi vain Houston Rocketsia ja Minnesota Timberwolvesia vastaan, joten pisteitä on onnistuttu tehtailemaan vain hieman heikompia seuroja vastaan.

Vahvat puolustukset vastakkain

Odotettavissa on tiukka ottelu, sillä molempien joukkueiden pelitapa nojaa vahvaan puolustuspelaamiseen. Spurs saapuu otteluun orastavassa voittoputkessa, mutta pientä huolta joukkueelle aiheuttaa varmasti se, että Heat voitti viimeisimmän seurojen välisen kohtaamisen peräti blowout-lukemin 107-87.

Bam Adebayo oli tuossa ottelussa täysin pitelemätön, ja 23-vuotias tähtipelaaja voi olla ratkaiseva tekijä myös tulevan yön kohtaamisessa.

Heat on ottelun voittajasuosikki, mutta parhaat pelikohteet löytyvät ottelun pistemääristä. Vahvoina puolustusjoukkueina tunnettujen seurojen välisessä kohtaamisessa tuskin pisteillä mässäillään, jonka vuoksi pelilapulle napataan kohde ”Alle 210.0 pistettä”.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!