Banner Image
22.5. NBA: Milwaukee Bucks – Miami Heat | Bucks vahvoilla!

2021-05-22 21:00:00

Milwaukee Bucks -4.0

Panos
3/5

Heat päätti runkosarjan vahvasti

Miami päätti runkosarjan mallikkaasti, kun se voitti kuudesta viimeisestä ottelustaan viisi. Ainoa tappio tuli juuri Bucksille. Heat sijoittui runkosarjassa kuudennelle sijalle 40-32 -voitto/tappio -tilastolla, jonka vuoksi joukkue ei saanut suoraa paikkaa playoffeihin. Play-In -ottelunsa Heat hoiti kuitenkin kunnialla, kun se kaatoi Detroit Pistonsin ilman ongelmia. Miami johti ottelua ensimmäisen neljänneksen jälkeen 32-13 lukemin, eikä se päästänyt Detroitia 13 pistettä lähemmäksi koko matsin aikana.

Miami heitti pallot pussiin 56% teholla ja heitti 13/34 kolmen pisteen heitoista sisään. Pecious Achiuwa johti Heatin pistealkoita 23 pisteellään ja 10 levypallolla, kun Heat lepuutti liutaa ykköspelaajiaan. Sivussa olivat muun muassa Jimmy Butler, Goran Dragic sekä Bam Adebayo, mutta tämä ei Heatin menoa juuri hidastanut.

Milwaukee ylivoimainen runkosarjassa

Bucks voitti runkosarjan kymmenestä viimeisestä matsista kahdeksan. Milwaukeelaiset voittivat Keskisen Divisioonan 46-26 recordilla, jättäen kakkoseksi tulleen Indiana Pacersin taakseen peräti 12 ottelulla. Bucks oli runkosarjan kovatehoisin joukkue koko NBA:ssa, sillä se teki peräti 120.1 pistettä ottela kohden. Reboundeissa Bucks oli toinen 48.1 levypallokeskiarvolla per ottelu, mutta syöttötilastoissa Milwaukee oli vasta 14. paras joukkue. Tämä toki selittyy osittain Giannis Antetokounmpolla, joka kantaa ajoittain yksin Bucks-hyökkäystä reppuselässään.

Kreikkalaistähden lisäksi joukkueesta löytyy kuitenkin laatua myös muilta pelipaikoilta. Khris Middleton on vuodesta toiseen erinomainen kakkosmies jättiläismäisen Antetokounmpon rinnalla, ja Jrue Holiday teki vahvan sisääntulon Bucks-ryhmään runkosarjan aikana. Myös Donte DiVincenzo on parantanut otteitaan viime kaudesta, jolloin superlupaavalla pelintekijällä oli tapana pelata todella epätasaisesti.

Bucks vahvoilla

Ottelusarjan asetelelmat ovat todella mielenkiintoiset, sillä joukkueiden pelityylit eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Bucks on todella hyökkäysvoimainen joukkue, kun taas Heat on todella kurinalainen joukkue, joka perustaa pelinsä äärimmäisen tiukkaan puolustuspelaamiseen. Hyökkäyspäässä Heat on kuitenkin varsin heikko, joka voi osoittautua todelliseksi ongelmaksi, sillä pisteitä Bucksin kaltaista joukkuetta vastaan pitäisi pystyä tekemään.

Heatin puolustus ei runkosarjan aikana osoittautunut Bucksille ylitsepääsemättömäksi esteeksi, sillä milwaukeelaiset tekivät kauden kolmessa kohtaamisessa pisteitä 124,7 pisteen keskiarvolla. Bucks teki kolmen ottelun aikana 50 pistettä enemmän kuin Heat, joten Miamin täytyy kyetä nostamaan tasoaan merkittävästi, mikäli he mielivät Buckin tämän kauden playoffeissa edes teoriassa haastaa. Heat löysi viime kaudella aseet Antetokounmpon pysäyttämiseksi, mutta nyky-Bucks on rosteriltaan sen verran syvä, että pelkkä kreikkalaistähden tuplaaminen – tai jopa triplaaminen ei tule riittämään ottelusarjan voittamiseksi.

Peleille napataan Bucksin voittoa -4.0 tasoituksella, jolle tarjotaan kirjoitushetkellä erinomaista kerrointa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!