Banner Image
23.5. NBA: Phoenix Suns – Los Angeles Lakers | Viime kauden mestarijoukkue vaikeuksissa?

2021-05-23 22:30:00

Phoenix Suns ml

Panos
3/5

Lakers ei ole vakuuttanut

Lakersilla oli runkosarjan aikana omat vaikeutensa, jotka johtuivat lukuisista loukkaantumisista sekä hieman kyseenalaisista peluutuspäätöksistä. Lakers taisteli tiensä playoffeihin Play-In -turnauksen kautta, kun se nousi hienolla tavalla voittoon Golden State Warriorsista. Los Angelesin jättiläiset sijoittuivat runkosarjan päätteeksi Pacific Divisoonan kolmannelle sijalle 42-30 tilastoilla, jääden yhdeksän pelin päähän Sunsista.

Lakers oli runkosarjassa hyökkäystehoissa mitattuna vasta koko NBA:n 22. paras joukkue 109.5 pisteen ottelukohtaisella keskiarvollaan, mutta puolustuspelaaminen joukkueella oli tikissä. Lakersia vastaan tehtiin keskiarvolta vain 106.8 pistettä ottelua kohden, joka oli toiseksi pienin määrä koko sarjassa. LeBron James johti vähemmän yllättäen Lakers-hyökkäystä tilastoiden 25.0 pistettä, 7.7 reboundia ja 7.8 syöttöä per ottelu.

Lakers oli heittoprosenteissa sarjan 12. paras joukkue 47.2 prosentin FG%:lla, mutta kolmosissa joukkue oli yksi sarjan heikoimmista joukkueista. Lakers teki vain 11.1 kolmosta ottelua kohden, eivätkä heitot kaaren takaa pudonneet sukkaan kuin 35.4 prosenttisesti.

Suns pelasi erinomaisen runkosarjan

Phoenix Suns esitti erinomaisia otteita viime kesän kuplassa, ja nämä otteet saivat jatkoa myös tämän kauden runkosarjassa. Joukkue voitti Pacific Divisioonan ensimmäistä kertaa sitten kauden 2006/07. Sunsin voitto/tappio -tilasto runkosarjassa oli 51/21, ja se jätti taakseen muun muassa molemmat Los Angelesin seurat.

Suns oli hyökkäystehokkuudessa sarjan seitsemänneksi paras joukkue 115.3 pisteen ottelukohtaisella keskiarvollaan. Syöttötilastoissa joukkue oli kolmanneksi paras 26.9 syötöllään per ottelu, mutta rebound-tilastoissa se oli vasta 23. paras seura 42.9:llä levypallollaan.

Devin Booker oli tuttuun tapaan Suns-hyökkäyksen kapellimestari 25.6 pisteen keskiarvollaan, mutta tehoja löytyi tasaisesti myös hänen takaa. Täksi kaudeksi Sunsiin saapunut Chris Paul pelasi todella hyvän runkosarjan, ja hänen suorastaan virtuoosimaisista pelinrakennustaidoista pääsivät Bookerin lisäksi nauttimaan muun muassa Deandre Ayton ja Mikal Bridges, jotka takoivat pisteitä erinomaisella tavalla.

Lakers ulos heti avauskierroksella?

Lakers pelasi vahvan runkosarjan lopun, kun se sai sekä LeBronin että Anthony Davisin takaisin riveihinsä. Los Angelesilaiset voittivat viidestä viimeisestä runkosarjaottelustaan jokaisen, ja Play-In -ottelussaan se takoi GSW:n maanrakoon vaivattomasti.

Tästä huolimatta Lakers ei tule pääsemään helpolla tulevassa ottelusarjassa, sillä Suns osoitti runkosarjan aikana olevansa yksi sarjan ehdottomista kärkijoukkueista. Suns pelaa myös selvästi kokonaisvaltaisempaa koripalloa kuin Lakers, jonka menetys nojaa käytännössä täysin LeBronin ja Davisin tehoihin.

Yläpuolella mainittu kaksikko on toki parhaimmillaan suorastaan pitelemätön, mutta me uskomme Sunsin syvyyden osoittautuvan ongelmaksi Lakersille. Pelilapulle napataan Sunsin voittoa ottelusta, sillä arviomme mukaan isännät nappaavat voiton avausottelusta selvästi kertoimia suuremmalla todennäköisyydellä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!